İnternet Şifresi Değiştirme (Wifi Şifresi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]  Kablosuz internet şifrenizi biliyorsunuz fakat değiştirmek mi istiyorsunuz? Ya da şifreyi bilmediğiniz için kablosuz internete bağlanamıyor musunuz?[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] Çözüm çok basit arkadaşlar aşağıdaki işlemleri adım sırasına göre takip ederek çok kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]1.ADIM- ) [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Öncelikle modemimize bağlanıyoruz. Modeme bağlanmak için internet tarayıcınıza modemin ip’sini yazmanız gerekiyor. Muhtemel modem ip adresleri:[/FONT]

192.168.1.1

192.168.1.2

192.168.2.1

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Bu 3 ip'den biri sizin modem arayüzünüze ulaşmanızı sağlayacaktır , tek tek deneyiniz.[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Modem arayüzünüzü bulduysanız 2. adımdam devam edelim.[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]2.ADIM-)[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] Kullandığınız internet sağlayıcınız[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] TTNET[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] ise ;[/FONT]

• Modem şifrenizi daha önce hiç değiştirmediyseniz
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]   Modem arayüzüne ulaşmak için gerekli olan Kullanıcı Adı:admin[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]  [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Şifre:[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]ttne[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] yazarak giriş yapabilirsiniz.Giriş yapmaz ise şifre alanını boş bırakıp kullanıcı adı kısmına admin yazıp deneyiniz.[/FONT]

• Modem şifrenizi daha önce değiştirdiyseniz ve hatırlamıyorsanız 
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]    Modemin arkasındaki reset tuşu (toplu iğne ucu ile kolayca 5-10 saniye basılı tutup resetleyebilirsiniz) ile modemi resetleyiniz.Modemi resetlediyseniz artık modem arayüzüne ulaşmak için gerekli olan Kullanıcı Adı:[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]admin    [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Şifre:ttnet[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]  yazarak giriş yapabilirsiniz.Giriş yapmaz ise şifre alanını boş bırakıp kullanıcı adı kısmına admin yazıp deneyiniz.[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]3.ADIM-) [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Modeme giriş yaptıysanız;[/FONT]

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Şimdi ise [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kablosuz[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] yazan menüyü bulunuz ve tıklayınız sonra [/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]kablosuz ağ ayarları[/FONT][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] yazısını göreceksiniz onada tıklayınız.Artık modem adınız ve varolan şifreniz önünüzde burda modem adınızı ve şifrenizi değiştirip kaydettikten sonra wifi şifreniz değişmiş olacaktır.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...