Onaylı Üye
Aynısı Valorant içinde geçerli 20 tl ye dolu hesaplar oluyorAynı hesabı birden fazla kişiye satanlar olabiliyor. Dikkat etmeni öneririm.
Sc ile kasılan hesaplar olabilirSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor üstelik west serverinda bu normal mi sizce satışlarına da baktığımda az buz da değil
ben gamesatistan aldım hesapta aynanda baska kisiler de var ve çalıntıSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor üstelik west serverinda bu normal mi sizce satışlarına da baktığımda az buz da değil
sc ile kasıyorlarSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor, üstelik West sunucusunda. Bu normal mi sizce? Satışlarına da baktığımda az buz da değil.
emek ile kasanları satacaklarını sanmamSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor, üstelik West sunucusunda. Bu normal mi sizce? Satışlarına da baktığımda az buz da değil.
kanka hiç bilmiyorum sanmıyorumSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor, üstelik West sunucusunda. Bu normal mi sizce? Satışlarına da baktığımda az buz da değil.
Çoğu çalıntı hesap oluyor kanka arkadaşlar hesap alım satışıyla uğraşıyor onlara sordumSitelerde 50-200 arasında gidip gelen yüksek kümede satışta olan hesaplar oluyor, üstelik West sunucusunda. Bu normal mi sizce? Satışlarına da baktığımda az buz da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?