İnternet sitesi nasıl kurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ya çok merak ediyorum internet sitesi nasıl açılır hani süpriz felan yapabiliriz

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilişim sitelerinden ki bir çok bilişim sitesi bulunmakta güvenilir ve sağlam seçmek lazım 1 adet domain ve host almalısınız.Aldıktan sonra örn forum açacaksınız ve forumunuz MyBB olacak.MyBB dosyalarını FTP aracalığı ile hostunuza atmalısınız attıktan sonra MyBB kurulumunu yapmalısınız.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardeş site kurmayı öğrenmek istiyorsan ilk kodlamayı öğren html css php js öğren sonra parayla alan adı ve host al tavsiyem budur

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Blogger ücretsiz ve oldukça kullanışlı eğer ücretsiz kullanırım dersen sonuna .blogspot.com ekleniyor ama ücretsiz
Wix var tasarım açısından çok kullanışlı ancak fiyatlar eskiye nazaran (dolar 4.7 oldu) daha tuzludur
HAZIR OL SANA SÜRPRİZİM VAR bu linkten girersen ( promo link benim deil buldum işte ;) )
(
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)
bu linkten 50 tl yerine 5 tl ye yıllık .com alan adı alabilirsin :D domain de hazıır tm şimdi siteyi yap ver domaini tamaam hazırdır :D
( kırmızı yazıda modaretor onay bekleniyor diyor eyvah )

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
.com / .net falan açmak paralı
.xyz / .tk bedava host+domain alıp kurabilirsin youtube'da video var site kurmayla alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...