27 Ağu 2018 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleyküm Millet Bir Olay Yaşıyorum İnternetimle Alakalı. Öncelikle Türk Telekom kullanıyorum kullanmaz olaydım. Neyse internette oynuyorum bişeylere bakıyorum . 5 Dkk sonra internet gidiyor geri geliyor . Artık Yeter Çöpe Atıcam Gidicek Boş yorum yapmaya gelen hiç gelmesin sorunun cevabını bilen gelsin
Öncelikle Selamun Aleyküm Millet Bir Olay Yaşıyorum İnternetimle Alakalı. Öncelikle Türk Telekom kullanıyorum kullanmaz olaydım. Neyse internette oynuyorum bişeylere bakıyorum . 5 Dkk sonra internet gidiyor geri geliyor . Artık Yeter Çöpe Atıcam Gidicek Boş yorum yapmaya gelen hiç gelmesin sorunun cevabını bilen gelsin
27 Ağu 2018 Yasaklandı #2 kral234576 K Banlı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 1,484 Çözümler 2 Tepki puanı 505 8 HİZMET YILI internet turk telekom ve ttnet se normal en iyisi modemi resetle kendine gelir Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ağu 2018 Konuyu başlatan #3 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI kral234576' Alıntı: internet turk telekom ve ttnet se normal en iyisi modemi resetle kendine gelir Genişletmek için tıklayın ... Denedim Kabloları Çıkar Tak Yaptım Yine Gidiyor Arayıp Sövecem Sonra diyolar niye sövüyonuz ulan vericeğiniz internete vereyim diyorum konu uzuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
kral234576' Alıntı: internet turk telekom ve ttnet se normal en iyisi modemi resetle kendine gelir Genişletmek için tıklayın ... Denedim Kabloları Çıkar Tak Yaptım Yine Gidiyor Arayıp Sövecem Sonra diyolar niye sövüyonuz ulan vericeğiniz internete vereyim diyorum konu uzuyor
27 Ağu 2018 Yasaklandı #4 kral234576 K Banlı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 1,484 Çözümler 2 Tepki puanı 505 8 HİZMET YILI HackArayanFakir' Alıntı: Denedim Kabloları Çıkar Tak Yaptım Yine Gidiyor Arayıp Sövecem Sonra diyolar niye sövüyonuz ulan vericeğiniz internete vereyim diyorum konu uzuyor Genişletmek için tıklayın ... ttnet ve turk telekom pişmanlıktır en iyisi yakındaki turk telekom binasına git orda biraz kızgınmış gibi davran hallederler Oyla 0 Olumsuz oyla
HackArayanFakir' Alıntı: Denedim Kabloları Çıkar Tak Yaptım Yine Gidiyor Arayıp Sövecem Sonra diyolar niye sövüyonuz ulan vericeğiniz internete vereyim diyorum konu uzuyor Genişletmek için tıklayın ... ttnet ve turk telekom pişmanlıktır en iyisi yakındaki turk telekom binasına git orda biraz kızgınmış gibi davran hallederler