O dediğin TürkTelekom'da oluyo, superonline kullandın mı sen hiç? kullanmadıysan kişiyi yanıltma dostum. Superonline neti bağlatan herkese modemi verir ama beleşe değil, aylık 3-5 onun kirasını ödersin, fatura detaylarına bakın biraz.sözleşmen bitene kadar kullanırsan zaten o modemin parasınıda sözleşme süresi içinde senden alıyorlar yani iade etmene gerek yok
ttnetden baglantısı yokken süperonline kullandım .süperonlinede modemin parası sözleşme süresinde alınıyor sözleşmen bitmeden cayarsan modemin parasının hepsini alıyor yeni bi kural cıktıysa sen yardımcı olO dediğin TürkTelekom'da oluyo, superonline kullandın mı sen hiç? kullanmadıysan kişiyi yanıltma dostum. Superonline neti bağlatan herkese modemi verir ama beleşe değil, aylık 3-5 onun kirasını ödersin, fatura detaylarına bakın biraz.
7 yıldan fazladır kullanıyorum, superonline modem satmıyor, kiralıyor. Ha sen gidip almak istiyorum dersen o ayrı ama adamlar satmıyor, çünkü kiralamak daha mantıklı ve karlı.ttnetden baglantısı yokken süperonline kullandım .süperonlinede modemin parası sözleşme süresinde alınıyor sözleşmen bitmeden cayarsan modemin parasının hepsini alıyor yeni bi kural cıktıysa sen yardımcı ol
o zaman alırken imzaladıgı sözleşmeye göre hareket edecek.7 yıldan fazladır kullanıyorum, superonline modem satmıyor, kiralıyor. Ha sen gidip almak istiyorum dersen o ayrı ama adamlar satmıyor, çünkü kiralamak daha mantıklı ve karlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?