Aynen öle reisbtc piyasası eskisi gibi değil ama damlaya damlaya göl olur demiş atalarımız
linki attım hem ref li hem refsiz oradan üye olabilirsinneye üye oluyoruz hiçbir şey anlamadım
kimlik önlü arkalı foto ile kimlik onayı adres onayıda orda yazıyoraarkadaşlar bu sitede onaylı üye nasıl olunuyo bilen varmı
bunları yaptıktan sonra oluyormulinki attım hem ref li hem refsiz oradan üye olabilirsin
Post automatically merged:
kimlik önlü arkalı foto ile kimlik onayı adres onayıda orda yazıyor
ben bulamadım ama ya bende hiç biyerde kimlik olsun adres olsun bişey istemiyo bi yarımcı olsanlinki attım hem ref li hem refsiz oradan üye olabilirsin
kimlik önlü arkalı foto ile kimlik onayı adres onayıda orda yazıyor
ben çektim şimdi biraderin hesabını y aptım onuda çekicem xDeğer böyle bir şey mümkünse deneniri
bi ara denerim kaydettim.discorddan ulaş bana
yemliha#0462 ordan daha rahat yardımcı olurum
ben çektim şimdi biraderin hesabını y aptım onuda çekicem xD
dostum link nerde gözükmüyorMerhaba arkadaşlar ben Yemliha internette gezinirken böyle bişeye denk geldim sizlerle paylaşmak istedim
Başlıktada gördüğünüz üzere yaklaşık 4 ila 7 gün içerisinde parayı çekebiliyosunuz şimdi nasıl yapacağınıza gelelim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben ikisinide koydum size kalmış nerden isterseniz üye oluyorsunuz ardından size adres ile kimlik onayı yapmanızı istiyor bana denilen e devlet onaylı site oldugu vergi levha vs olduğu bi sorun olmayacagı yan sizinde bilginiz var ise paylaşmanızı isterim
ben bugün tam 98 tl bakiye çekimi yaptım
konuyu yanlış yere açmış olabilirim birde konu düzeni kötü oldu acele ile yaptığımdan dolayı mazur görünüz
iyi forumlar
verdim dostum referanslı referanssız olanlar sitenereye üye olucaz siteyi vermemissin reis
referanslı ve refaransız yazan yerde site eklentisi varnereye üye olucaz siteyi vermemissin reis
bilmiyorum ben aldım sizde faydalanın istedimKiim kime durduk yere 90 tl verirki garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?