Onaylı Üye
Beyler çalişmadan internetten para kazanmak istiyorum yardim edermisiniz ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
E-ticaret zor be hocam. Çok sermayen olacak.e ticaret ve yazılım diye bilrimi sana bide anket doldurarak harçlık çıkarta bilirsin
ne yayını yapıyordun. Bir de donanımlar hangi düzeydi.e-ticaret tarzında işler yapa bilirsin veya ekipmanların vs tamam ise yayıncılık ola bilir ben yayıncılık yaptım aylık 300 350 dolar civarında kazanıyordum isim vermek yasakmı bilmiyorum ama yayını NimoTV de yapıyordum
Dostum ben ShowSohbet bölümündeydim ve telefondan da yapa biliyorsun ama orada bir ajans a dahil olman lazım Erkek yayıncılar için biraz zor ajans a girmek erkekleri sınırlı sayıda alıyorlar çünkü. Olduğun da belirli kotalar var o elmas kotalarını doldurduğun örnek veriyorum şuan 20 k elmas kotasını tamamladığın zaman sana 220 dolar 40 k da 300 dolar diye gidiyor. İyi yönü sana dolar olarak ödeme yapıyor her ayın 15 inde.ne yayını yapıyordun. Bir de donanımlar hangi düzeydi
Çok iyiymiş fakat uğraştırıcıymış. :/Dostum ben ShowSohbet bölümündeydim ve telefondan da yapa biliyorsun ama orada bir ajans a dahil olman lazım Erkek yayıncılar için biraz zor ajans a girmek erkekleri sınırlı sayıda alıyorlar çünkü. Olduğun da belirli kotalar var o elmas kotalarını doldurduğun örnek veriyorum şuan 20 k elmas kotasını tamamladığın zaman sana 220 dolar 40 k da 300 dolar diye gidiyor. İyi yönü sana dolar olarak ödeme yapıyor her ayın 15 inde.
Oyun item takas sitelerinden kastın nedir hocam?Miktar Düşük Ve 0 Sermaye İstiyorsan
Freelancer Siteleri
Video - Like İzleme Platformları
Oyun İtem Takas Satış Ticaretleri