kablonet türkcelle bağlı birşey mi yoksa tamamen farklı birşey mibencede dırek kablonete gec ımkanım olsa fıber cektırcem altıma fakrlık ama
ben gördüğüme ve duyduğuma gore farklı tamamen kabloyla fıber baglatıyosun galıbakablonet türkcelle bağlı birşey mi yoksa tamamen farklı birşey mi
emın ol yanlış bılıyorsunNe alırsan al ülkede internet tek el hepsi Türk Telekomdan alıp kendi isimleriyle satıyorlar alt yapı varsa Turknet geç yoksa turk telekom 70 80 liraya altyapıda varsa 25mbps felan alırsın yoksa 16mbpsdir
Doğrusu ne? Hepsi türk telekomdan alıyor interneti zaten tek el olduğu için yabancı servisler girmek istemiyor ülkeye yoksa nufusa göre internet kullanımı dikkat çeken bir oranda.emın ol yanlış bılıyorsun
hepsı turk telekomdan mı alıyor kardeşim iyimisin fiber çektir bakım hızı gor 99 100 lerde anlarsınDoğrusu ne? Hepsi türk telekomdan alıyor interneti zaten tek el olduğu için yabancı servisler girmek istemiyor ülkeye yoksa nufusa göre internet kullanımı dikkat çeken bir oranda.
aynen hatta unlosta sponsor oldular bılırmısın bılmıyorum ızlıyomusunKablonet kendi alt yapisini kuruyor,farkli bir kurulusa bagli degil,eger altyapin varsa baglat derim ben kullaniyorum memnunum.
Aynen gormustum.25 diye baglattim 60 mbps indirme hizi verdiler.Altyapi destrkliyomus demekki.aynen hatta unlosta sponsor oldular bılırmısın bılmıyorum ızlıyomusunadamlara ınternet sınırsız bedaava
evet knkAynen gormustum.25 diye baglattim 60 mbps indirme hizi verdiler.Altyapi destrkliyomus demekki.
biraz araştırma yaptım ve insanlar kötü yorumlamışlar örneğin kullanıma başladıktan sonra telefonlarınızı bile açmıyorlar internet bağlantım yokdu defalarca aradım fakat telefonları açmadılar 14 gün sonra internet geldi şuan kullanıyorum güzel ama çok sıkıntılı dönemlerden geçtim felan diyenler var kararsız kaldımTurkNet i öneriliyor daima.
biraz araştırma yaptım ve insanlar kötü yorumlamışlar örneğin kullanıma başladıktan sonra telefonlarınızı bile açmıyorlar internet bağlantım yokdu defalarca aradım fakat telefonları açmadılar 14 gün sonra internet geldi şuan kullanıyorum güzel ama çok sıkıntılı dönemlerden geçtim felan diyenler var kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?