İnternet Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

arkadaşlar internet taahütüm bitti ve değiştirmek istiyorum şuan aklımda bu tarife var bunu kullanan yada daha iyi birşey kullanan arkadaşlar varmı bana önerebilirlermi bide Tarife fiytatı 104 kampanya fiyatı 70 tl diyor bu ne demek oluyor benim aydan aya ödeyeceğim tutar kaç Tl ?

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ne alırsan al ülkede internet tek el hepsi Türk Telekomdan alıp kendi isimleriyle satıyorlar alt yapı varsa Turknet geç yoksa turk telekom 70 80 liraya altyapıda varsa 25mbps felan alırsın yoksa 16mbpsdir

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Doğrusu ne? Hepsi türk telekomdan alıyor interneti zaten tek el olduğu için yabancı servisler girmek istemiyor ülkeye yoksa nufusa göre internet kullanımı dikkat çeken bir oranda.
hepsı turk telekomdan mı alıyor kardeşim iyimisin fiber çektir bakım hızı gor 99 100 lerde anlarsın

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kablonet kendi alt yapisini kuruyor,farkli bir kurulusa bagli degil,eger altyapin varsa baglat derim ben kullaniyorum memnunum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kesinlikle TURKNET'e geçmelisin. ha ben kullanmıyorum taahhütüm bitmediği için ama kullanan çok arkdaşım var
1- AKK yok
2-Taahüt yok
mis mis :d

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
TurkNet i öneriliyor daima.
biraz araştırma yaptım ve insanlar kötü yorumlamışlar örneğin kullanıma başladıktan sonra telefonlarınızı bile açmıyorlar internet bağlantım yokdu defalarca aradım fakat telefonları açmadılar 14 gün sonra internet geldi şuan kullanıyorum güzel ama çok sıkıntılı dönemlerden geçtim felan diyenler var kararsız kaldım

Banlı Üye
9 HİZMET YILI

Çevremde kullanıcılar dan daha önce bu tarz şikayet almadım kusursuz bir yapıt yoktur doğada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...