6 Mar 2022 #41 yegilmezz İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC Seçkin Üye Katılım 27 Ara 2019 Mesajlar 462 Tepki puanı 21 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI eğer izmir içerisinde oturuyorsan bu aralar izmirdeki internetler sıkıntılı ben ve arkadaş grubum bu sıkıntıyı çekiyoruz
eğer izmir içerisinde oturuyorsan bu aralar izmirdeki internetler sıkıntılı ben ve arkadaş grubum bu sıkıntıyı çekiyoruz
6 Mar 2022 #42 crxmes C Seçkin Üye Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 298 Çözümler 2 Tepki puanı 9 Ödüller 4 7 HİZMET YILI predgaming' Alıntı: Dsl üzerinden nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz acaba merakımdan soruyorum Genişletmek için tıklayın ... Problemin modemde olduğunu söyleyebilmek için önce DSL i görmek lazım. DSL de problem varsa en kaliteli modem dahi işe yaramaz
predgaming' Alıntı: Dsl üzerinden nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz acaba merakımdan soruyorum Genişletmek için tıklayın ... Problemin modemde olduğunu söyleyebilmek için önce DSL i görmek lazım. DSL de problem varsa en kaliteli modem dahi işe yaramaz
6 Mar 2022 #43 predgaming P Seçkin Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 589 Çözümler 2 Tepki puanı 10 Ödüller 4 8 HİZMET YILI crxmes' Alıntı: Problemin modemde olduğunu söyleyebilmek için önce DSL i görmek lazım. DSL de problem varsa en kaliteli modem dahi işe yaramaz Genişletmek için tıklayın ... Anladım dostum bilgilendirme için teşekkürler
crxmes' Alıntı: Problemin modemde olduğunu söyleyebilmek için önce DSL i görmek lazım. DSL de problem varsa en kaliteli modem dahi işe yaramaz Genişletmek için tıklayın ... Anladım dostum bilgilendirme için teşekkürler
6 Mar 2022 #44 mrpeppsi M Uzman Üye Katılım 27 Tem 2019 Mesajlar 197 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 23 6 HİZMET YILI modem değişikliligi iste sağlayıcından .
7 Mar 2022 #45 gsgs08 G Süper Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 619 Çözümler 4 Tepki puanı 21 Ödüller 8 Yaş 32 8 HİZMET YILI modemden kaynaklıdır muhtemelen benzeri başıma gelmişti kuzenim eve geldiğinde iphone 5s cihazıyla wifiden bağlandığında internet kesiliyordu komple modemi değişince sorun kalmadı
modemden kaynaklıdır muhtemelen benzeri başıma gelmişti kuzenim eve geldiğinde iphone 5s cihazıyla wifiden bağlandığında internet kesiliyordu komple modemi değişince sorun kalmadı
7 Mar 2022 #46 HarunCry H Onaylı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 89 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 44 6 HİZMET YILI mehmet700000' Alıntı: müşteri hizmetlerini ara iptal ettir turkcell superonline geç o daha hızlı speedtest yaptım ben 60 gb çıktı süper pakaetimden memlunum Genişletmek için tıklayın ... süperonline kullanan vurduruyordur
mehmet700000' Alıntı: müşteri hizmetlerini ara iptal ettir turkcell superonline geç o daha hızlı speedtest yaptım ben 60 gb çıktı süper pakaetimden memlunum Genişletmek için tıklayın ... süperonline kullanan vurduruyordur
7 Mar 2022 #47 monte0110 Süper Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 599 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 7 HİZMET YILI VDSL alt yapı destekliyorsa direk geç adsl kullanma