Seçkin Üye
bilgisayarımı win10 yaparsam bi sıkıntı olur muAllaha Emanet Ol bilgisayarını Windows 10 1909 da yapabilirsin bence
Bilgisayarın çok kötüyse ufak donmalar yaşarsın eğer orta seviyede bi bilgisayarsa en fazla oyunlarda 5 10 fps düşüşü yaşarsın bu arada windows 10 1909 sürümünü yapmaya dikkat etbilgisayarımı win10 yaparsam bi sıkıntı olur mu
PC dizmeye gerek yok yükseltme yapıyor sadecealla emanet kardeste niye ara veriyosun win 10 icinp c mi dizicen anlamadım ? bir hile icin komple pc dizme be .d
o riski alamayacam kardeş bilgisayarda herşey var herhangi bir yerden önemli birşey silinip gitsin istemem. keşke hile win7ye uygunda yapılsaydı. sağol bilgi içinPC dizmeye gerek yok yükseltme yapıyor sadeceyanlış anladın sen
o nasıl oluyor kardeş herşey gidiyor mu formatlayıncaformatlayıp gel hemen.
aynen brom.o nasıl oluyor kardeş herşey gidiyor mu formatlayınca
bilgisayar zaten güçlü değil o kadar. giderse önemli şeyler yazık olacak risk almak istemiyorum sağol bilgi için ama keşke hile win7ye uygunda yapılsaydıaynen brom.
Windows 10 1909 yap pc ni dostum hiç bir sıkıntı olmazbilgisayarımı win10 yaparsam bi sıkıntı olur mu
Kardeşim windows 7 kullanıyor windows 10 yükseltmek istiyor ne alaka format ?formatlayıp gel hemen.
lazım olan şeylerini flash diske atıp yükselttikten sonra tekrar atarsın içine
Şuan w7 den w10 geçiş yapamıyorsun destek bittigi için ggKardeşim windows 7 kullanıyor windows 10 yükseltmek istiyor ne alaka format ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?