modemi bilmem kaç kez resetledim kim bilir şifte 5 haneden uzun internet servisini aramayı denicemmodemi reset at ve tekrardan başlat şifre 5 haneden uzun olsun bir daha dene olmazsa internet servisini aramınız gerek yoksa olmaz banada aynıısı olmuştu
kullandığın kablodan ötürü büyük ihtimalle cat 6 sarı kabloyla deneyebilirmisn
benim ethernet kablosun girişi yeri anakarta bağlı pc biraz eski anakarta bağlı olduğu için o kısmı değiştiremiyorum eğer sorunun bundan olduğu kesinleşirse o kısmı yaptırırırm ama işte sorununu neyden kaynaklı oldğunu bilmiyoprumHızı telefondan bile daha hızlı şekilde almak için ethernet kablosu kullanılmalı ethernet kablosu ile Max hız alınır.
hocam , usb adaptörler tak çalıştır oluyor genelde ancak driver güncellemesi yapmanda fayda olabilir. eğer yine düzelmezse bir ethernet kartı takıp ,kabloyla yüksek performans alabilirsin .Merhaba, bizim alt yapı kablosuna zamanında şimşek çakmıştı. Bunun üzerine modem falan bozulmuştu. PC'deki internet giriş yeri falan da bozuldu. Ben de gidip USB Wi-Fi adaptör aldım, onu kullanmaya başladım. Şu anda nedense bilemiyorum, PC'de 5-6 Mbps internet alırken evdeki diğer cihazlarda 35 Mbps alıyorum. Bunun nedeni USB adaptörle alakalı mı diye biraz araştırdım, alakasızmış hatta Mbps'yi arttırması falan gerekiyormuş. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Yardımcı olacak var mı?
Windows sürümünüz 10 ise, gösterdiğim metodları izleyerek internetinizin kaç hızla sınırlı olduğuna bakın;Merhaba, bizim alt yapı kablosuna zamanında şimşek çakmıştı. Bunun üzerine modem falan bozulmuştu. PC'deki internet giriş yeri falan da bozuldu. Ben de gidip USB Wi-Fi adaptör aldım, onu kullanmaya başladım. Şu anda nedense bilemiyorum, PC'de 5-6 Mbps internet alırken evdeki diğer cihazlarda 35 Mbps alıyorum. Bunun nedeni USB adaptörle alakalı mı diye biraz araştırdım, alakasızmış hatta Mbps'yi arttırması falan gerekiyormuş. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Yardımcı olacak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?