force
Seçkin Üye
internette sorun yok iyi çekiyor pcden googlede az çekiyor mesela youtbe açtım 3-2 sn sonra geldiBanada aynı sorun olmuştu aradım müşteri hizmetlerini belirttim sorunu modemi değiştirdiler düzeldi belki yararlı olabilir
zaten değiştirdim + güçlendiriçi modem kulalnıyorumayn modem degişimi
tamamını nasıl kullanacam 300 mpbs diyor normaldehocam merhabalar ;
25 mbps gozükebiliyor ama onlarin tamamini kullanmıyorsunuz modemin ne bilmiyorum ama modemden kaynakli oldugundan modemin baya iyiyse o 25 mbps inide alirsin ama modem kotüyse 25 ten 15-10 alirsin yani birde ethernet ile baglarsan pc ni biraz daha iyi olur.
1.1.1.1DNS'ini google dns ayarlaya bilirsin belki faydası olur ancak sorunun tam olarak tarayıcıdan kaynaklandığını düşünmüyorum
8.8.8.8
8.8.4.4
Bir'de youtube veya twitch gibi sitelerde yavaş yüklenmesinin sebebi CPU ve RAM'den kaynaklana biliyor bazen çünkü önbelleğe işlemesi gerekiyor video veya canlı yayını eski bir işlemcin yada ramin yetersiz ise bu zaman alırtamamını nasıl kullanacam 300 mpbs diyor normalde
Post automatically merged:
1.1.1.1
1.0.0.1 kullanıyordum senin dediğini yapayım
tamamını bile kullanamazsin cünkü soyle soyleyim mesela video yüklicen birsey yüklicen onlara belli bir sınır getirmistir 300 mpbs "sen var ama onun 30 unu falan kullanir cünkü onu koruyan ddos seyleri saldiri olarak gorür ve yavaslatir int hızını .tamamını nasıl kullanacam 300 mpbs diyor normalde
Post automatically merged:
1.1.1.1
1.0.0.1 kullanıyordum senin dediğini yapayım
1.1.1.1Bir'de youtube veya twitch gibi sitelerde yavaş yüklenmesinin sebebi CPU ve RAM'den kaynaklana biliyor bazen çünkü önbelleğe işlemesi gerekiyor video veya canlı yayını eski bir işlemcin yada ramin yetersiz ise bu zaman alır
kankam ipv4 dns ayarlarında üst kısma 8.8.8.8 yazıyorsun onun altına 8.8.4.4 yazıyorsun iki tane girmen gerekiyor ya ondan dolayı birde indirme hızı mı 1-2mbps yoksa hız testi yaptığın zaman mı bu sonuc çıkıyor1.1.1.1
1.0.0.1
yada senin dediğinimi yapıyım 8.8.8.8) 8.8.4.4 mü yapayım hangisi iyidir tarayıcılar için
tarayici olarak opera kullan :1.1.1.1
1.0.0.1
yada senin dediğinimi yapıyım 8.8.8.8) 8.8.4.4 mü yapayım hangisi iyidir tarayıcılar için
en iyisien guzelı musterı hızmetlerı ıle ıletısım kurman
kankam ipv4 dns ayarlarında üst kısma 8.8.8.8 yazıyorsun onun altına 8.8.4.4 yazıyorsun iki tane girmen gerekiyor ya ondan dolayı birde indirme hızı mı 1-2mbps yoksa hız testi yaptığın zaman mı bu sonuc çıkıyor
speedtest.net'de bir hız testi yapıp sonuç linkini gönderirsen belki yardımcı olabilirim
yeni nesil 2-3 ay önce aldıkKullandığın cihazdan kaynaklı olabilir yada kullandığın modem eski nesil bir modemdir internette araştırarak çözüm bulabilirsin veyahut müşteri hizmetlerinden de yardım alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?