uygulama değil network tarafında sadece uygulamaya git dediğimde normal uygulamaları gösteriyor, bütün uygulamalarda varGörevi sonlandır dediğinde kapanıyor mu o uygulama?
virüs değil mi yani ?Wİndowsla alakalı imiş. Sorunun kaynağı bu değil dostum.
Hayır dostum windowsun ağ güvenlik duvarıyla alakalı bir uygulama. İnternetinde bir sorun olmadığından emin misin?virüs değil mi yani ?
normalde internet paketim 15 megabit ama superonline bana son 6 aydır 32 megabit olarak verdi, 3 hafta önce okuldan eve geldiğimde bilgisayarı açtığımda internetin yavaşladığını fark ettim geri 15 megabite geri dönmüştü, ama benim bilgisayarımda hala internet çok fazla dalgalanıyor diğer cihazlarda sıkıntı yok internetim tamamını kullanamıyorumHayır dostum windowsun ağ güvenlik duvarıyla alakalı bir uygulama. İnternetinde bir sorun olmadığından emin misin?
format atmadan düzeltmek istiyordum çok fazla dosya varbence en temızı pc yi sıfırla yada bır format attır en azından kafan rahatlar
sorunun kaynağı bu olmayabilirMerhaba 3 hafta önce sadece bilgisayarımda internetim çok yavaşlamaya başladı hala da öyle, vpn açınca veya ethernet ile bağlayınca bu sıkıntı geçiyor 3 haftadır düzeltmeye çalışıyorum hızlı bir virüs taraması yaptım bir şeyler çıkmadı, genellikle güvenilir yer ve memoryhackers'dan hile indirdim. Dün sea of thievesda hile açacaktım sitede konuda injector için processhacker öneriyordu indirdim, daha sonra network tarafına baktığımda local adress tarafında bütün uygulamalarda kendi local adressim dışında başka bir site adresi gördüm, kaspersky indirdim bütün bilgisayarı tam taradım ama yine hiç bir şey çıkmadı, bunu nasıl düzeltebilirim ?
turktelekomu ara bencenormalde internet paketim 15 megabit ama superonline bana son 6 aydır 32 megabit olarak verdi, 3 hafta önce okuldan eve geldiğimde bilgisayarı açtığımda internetin yavaşladığını fark ettim geri 15 megabite geri dönmüştü, ama benim bilgisayarımda hala internet çok fazla dalgalanıyor diğer cihazlarda sıkıntı yok internetim tamamını kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?