İnternetim kendi kendine bir kısıt koymuş gibi davranıyor. Youtube Twitch her şey normal çalışıyor. Valorant açılmıyor , discord açılıyor odalara girmiyor. Steam anasayfası yarım yamalak yükleniyor ama oyunlar normal hızda indiriliyor. Neden olur acaba?
Modem arayüzünde ya da servis sağlayıcınla iletişime geçilerek düzeltilebilir.
Bazen sağlayıcının mobil uygulamasında da bununla ilgili ayarlar olabiliyor.
Bu konuda mesela Turkcell otomatik olarak güvenli internet ile başlatıyor bunun gibi bir ayar etkin olabilir.
müşteri hizmetlerini ara bi danış kanka arkadaşların dediği gibi güvenli net açık olabilir bende de youtubeda çocuk şeyleri çıkıyordu savaş filmleri falan izleyemiyordum güvenli netden oluyormuş
Modemi resetleyemi denedinmi Faturasını kontrol ettinmi? ödeme günü geçince internet hızı askıya alınıyor.. Windows uptade yapıyormu? Onun dışında Müşteri hizmetlerini aramalısın
Hangi interneti kullanıyorsun hocam. Aynı sorunu superonlinede biara ben yaşadım, aradım bir şeyler yaptılar bir net gitti geldi sonra daha da yaşamadım.
Modem arayüzünde ya da servis sağlayıcınla iletişime geçilerek düzeltilebilir.
Bazen sağlayıcının mobil uygulamasında da bununla ilgili ayarlar olabiliyor.
Bu konuda mesela Turkcell otomatik olarak güvenli internet ile başlatıyor bunun gibi bir ayar etkin olabilir. AMA
Servis sağlayıcın ile iletisime geç sana sorunun nereden kaynaklandığını söyleyeceklerdir eğer kendilerinin düzeltebilecegi sorunsa düzeltirler yoksa kayıt açarlar teknik ekip gelip bakar