5 Kas 2016 #1 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Şu gunlerde İnternetimde bi yavaşlık var 1212 mbps TTNET ZYXEL İnternet Kullanıyorum Ve 144P VİDEO dahi izlerken kasıyor video bu aralar oldu bu sıkıntı onceden yoktu yoksa TTNET DEMİ Bİ SİKİNTİ BENDEMI ANLAYAMADIM YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKURLER İYİ FORUMLAR...
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Şu gunlerde İnternetimde bi yavaşlık var 1212 mbps TTNET ZYXEL İnternet Kullanıyorum Ve 144P VİDEO dahi izlerken kasıyor video bu aralar oldu bu sıkıntı onceden yoktu yoksa TTNET DEMİ Bİ SİKİNTİ BENDEMI ANLAYAMADIM YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKURLER İYİ FORUMLAR...
5 Kas 2016 #2 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI kardeşim sende sorun yok herkezde öle internete erişim geldi VPN programı kullanarak girebilirsin
5 Kas 2016 #3 Arif2134 A Onaylı Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI yaw banada birisi yardım etsin çıldıracam memoryhackerse girerken güvenli internet diyorrrrrrr vpn ile giriyom şuan ne olr yardım edin
yaw banada birisi yardım etsin çıldıracam memoryhackerse girerken güvenli internet diyorrrrrrr vpn ile giriyom şuan ne olr yardım edin