Evde tıkandım kaldım youtubeye başladım videolar atıyorum link tl den gelir elde etmeye çalışıyorum ama çok yetersiz fiyatlar zaman kaybı video edit çalışan hile bulmak bunları yamak yerine daha iyi bir öneriniz varmı gerçekten kafayı yiyicem artık bütün hesaplarımı sattım elimde bişey kalmadı yapıpta iyi kazandıran bildiğiniz sizin yaptığınız neler var lütfen açık olun ve öneride bulunun teşekkürler
I recommended this to another user. You can try becoming a cheat reseller. There are plenty of cheat devs out there looking to sell to as many people as they can. Reach out to them, if you can make a site you can make a lot of $. I can't link you any, but if you search around you'll find them. One benefit you have is being able to speak Turkish and sell in Turkey.
Ben zamanında CS'GO rulet sitelerinden katlıyordum ancak bu kumara girer. Kumar oynamanı da şahsen pek tavsiye etmem. Kumar oynamaktan ziyade, oyun hesapları kasarak o hesapları satabilirsin biraz yorucu olur ama sana belli bir miktarda gelir sağlar.
ben bır sıteden yapıyordum burada yazmam yasak ama ozelden ulasırsan soylerım 1 ayda 7 dolar kazanmıstım ama cok ugrastım bence tavsıye edmem emegını karsılıgını almıyorsun cunku
Dostum hangi alanda yoğunlaşmak istediğini seçip ona göre yoğunlaşmalısın. Kimse sana sıfırdan bir günde binler yüzler kazandıramaz. MMO oyunlarında grind yapıp item , gold satışı yapabilirsin. Csgo gibi oyunlarında toplu alıp tek satarak para kazanabilirsin. Skin al sat işleri ama biraz sıkıntılı. Borsa bet vb şeyler şans işleri kazanma ihtimalinde batma ihtmalinde yüksek. Sermayen yoksa giden para koymayacaksa tavsiye edebilirim yoksa çok değersiz risk. Fps moba tarzı oyunlarda yeteneğin varsa, rekabetçi oyunlarda rank boost yapabilirsin. Aklıma gelenler bunlar