Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
ben ne bileyim. yandex miyim xd
İlk 2 si kolay Ama 3. bayağı bi zorlar.D zor bu
Bu Doğru Ama Dier 2 sinin Cevabı Ne ?murat ahmet kagan rıdvan
onlara beynım yetmediBu Doğru Ama Dier 2 sinin Cevabı Ne ?
1. doğru bildin 2. en kolayları ama 3. aşırı zorlaronlara beynım yetmedi2.soruya verdıgım cevap dogru oldugunuda sanmıyorm
3.sorunun cevabını takipdeyim1. doğru bildin 2. en kolayları ama 3. aşırı zorlar
1-2 Doğru ama 3. bayağı zor hafızanı zorla yarın cevabı yazıcam1- murat ahmet kaan rıdvan
2- 2 side farklı kısılerle oynadığı için (aynı tarzda ben sormustum )
3- bilmiyorum
Matematiksel islem kullanabilirsin illa ic ice olmasi gerekmez gibi3 anlamadım 3 adetle 0 ile 6 oluşturmak nası yağnı abi saçma konular paylaşmayın güzel olmuyor birde yarın açıklanacak bilenler trafından açıklanacak diyince iyice sinir bozucu oluyor
3. yü bilmek için matematik te iyi olmak gerek3 anlamadım 3 adetle 0 ile 6 oluşturmak nası yağnı abi saçma konular paylaşmayın güzel olmuyor birde yarın açıklanacak bilenler trafından açıklanacak diyince iyice sinir bozucu oluyor
su 3ün cevabını allahını seven söylesin
Matematiksel islem kullanabilirsin illa ic ice olmasi gerekmez gibi
Aynn 3. yü bulmak için matematiksel işlem yapmanız gerek bayağı zor3 anlamadım 3 adetle 0 ile 6 oluşturmak nası yağnı abi saçma konular paylaşmayın güzel olmuyor birde yarın açıklanacak bilenler trafından açıklanacak diyince iyice sinir bozucu oluyor
0! Olarak alsak 3 kere (0! De 1 e esit) bunlari toplasak 0!+0!+0! =3 bunu bidaha faktöriyel olarak alsak 3! = 3.2 =63. yü bilmek için matematik te iyi olmak gerek
Post automatically merged:
Aynn 3. yü bulmak için matematiksel işlem yapmanız gerek bayağı zor
su 3ün cevabını allahını seven söylesin
Matematiksel islem kullanabilirsin illa ic ice olmasi gerekmez gibi
3 anlamadım 3 adetle 0 ile 6 oluşturmak nası yağnı abi saçma konular paylaşmayın güzel olmuyor birde yarın açıklanacak bilenler trafından açıklanacak diyince iyice sinir bozucu oluyor
Sizi Daha Fazla Delirtmeden Ben Cevabı Veriyim3.sorunun cevabını takipdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?