İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Peki bunu nasıl yaparım Bro bana yardımcı olabilirmisin daha kapsamlı şekilde PC var benim 300-400 TL lik değil dizdim oyun için minig tarzı denicektim onada pek bişey gelmiyo PC yi hiç etmek istemedim hami orda total 85-90 bin kazanmışsın aylık ortalama 7-8 bin ediyor biraz daha yükseltme şansı varmı parayı sonuçta elektirik vs harcicak ve sürekli başından duruyorsun duruyorsan ne kadar duruyorsun
bu internet paylaşımı için ihtiyacın olan ultra yada iyi bi pc değil. düşük elektrik tüketimli atom işlemcili win 7 yüklü pc ile yapıyorum. 7/24 açık. düzeni kurduktan sonra bol bol tanıtım yapmak şart.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapabileceğin gerçek 2 method var.
1.si link kısaltmak.
eğer kisalttigin linkleri paylaşıp binlerce tıklama alabilecegin bir platform varsa/olusturabilirsen gerçekten aylık olarak eline iyi para geçtiğini görürsün.
2.si ise freelancer olarak çalışmak
bu büyük ihtimalle en kazancli ve temiz işlerden birisi. arastirdiysan önceden duymussundur. basit olarak internet uzerinden başka insalara yeteneğini satıyorsun. bu photoshop, video düzenleme vs. olabilir. Bunun dışında her yerde gördüğün yok reklam izle yok anket doldur işleri tamamen boş. Ya eline hiç para geçmez çok düşük ihtimalle geçerse de emeğine değmez çünkü az para veriyorlar.
Gerçekten güzel bir miktarda kazandırıyor mu hocam bu 1. yöntem

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
upwork, fiverr gibi sitelerden emeğini veya yeteneklerini satarak para kazanabilirsin. fiverr daha eğlence üzerine upwork ise daha profesyoneldir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben 3D de Blender öğrenmiştim baya uzun sürdü ama sonrasın iyi getirisi oldu bu NFT olaylarından sonra tabi şu anda yine para kazanamıyorum bu daha kazanıyacağım anlamına gelmiyor. Bir ay uğraşıp internetten para kazanmaya başlayabilirim hemde evimi geçirecek kadar ama psikolojik olarak buna hazır değilim okul bitmesi fln gerekiyor. kazandığım para miktarı 30000 tl idi 1.5 ayda ister inan ister yan yatmaya devam et. şimdilik kendimi sakine alıp yavaş yavaş kendimi eğitiyorum 3D ile ilgili zbrush maya vs. Şunu diyebilirim internetten para kazıanılıyor hiç bir işin kolay olmadığı gibi buda değil. Bide sisteminiz en az bir rtx3090 olursa 3D de sıkıntı çekmezsiniz benim anam ağlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben doğru düzgün bi yol olduğunu sanmıyorum. Mevcut olanlar da inanılmaz zor işler...

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Amazon dropshipping ile 3k kazandım 2 ayda geliştiriyorum giderek tavsiye ederim aga iyice araştırın öğrenin tecrübe kazandıkça kazancınız artar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knght online oynayarak kazana bılırsın kardesm ayda bin iki bin kazanırsın 10 saat oynaman sonucunda

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
bionluktan iş yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İllegalden de az kazanmadık ^^ sağlam insanları tanırsan güzel iş yönü. Aklınıza garip garip şeyler gelmesin çok detay vermeden transfer diyim siz anlayın.
yok hocam o öyle olmuyor işte onu yapabilecek seviyede olan 2-3 insan var türkiyede çok meşaketli bir iş

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tasarım yaparak para kazanmayı amaçlıyorsan tek bir site veya konum da durmaman lazım örneğin twitch yayını yapan ve 2-3 de olsa izlenmesi olan bir kişinin tasarımı yoksa beraber çalışma teklifi yapa bilirsin ve seni önemli derecede geliştirir giriş için söylüyorum fakat dediğim gibi tek bir yerde durmaman lazım discord da public sunucuların veya oyun topluluğu olan sunucuların tasarım görevini üstlenerek tasarım başına (basit tasarımlar) ama etkileyici olması önemli ilk başta düşük miktarlarda sonra ortalama miktarla çekerek devam ettire bilirsin bunu düzenli ve azimle yaparsan yüksek miktarlar elde ede bilirsin ve en önemlisi hiç bir işe küçük bakma 5 tl bile olsa yaptığın tasarım güzel olursa 1000-2000tl lik tasarım yaptırmak isteyen birisi senin 5tl lik tasarımın dan etkilene bilir. sevdiğin gibi yapmanı tavsiye ederim. sıkılmaman için ve en önemlisi kimseye para konusun da güvenme her zaman tedbirli ol ilk parayı alırsan sıkıntı yok ama sonra vericem derse kabul etme en kötü %50 sini al ama küçük milktarlar atıyorum 20-30 tl gibi miktarlar da tasarım dan sonra teslim etmeden parayı aldıysan üstüne kaldırılmayacak bir den fazla noktaya reklamını koymanı tavsiye ederim.
Post automatically merged:

Tasarım yaparak para kazanmayı amaçlıyorsan tek bir site veya konum da durmaman lazım örneğin twitch yayını yapan ve 2-3 de olsa izlenmesi olan bir kişinin tasarımı yoksa beraber çalışma teklifi yapa bilirsin ve seni önemli derecede geliştirir giriş için söylüyorum fakat dediğim gibi tek bir yerde durmaman lazım discord da public sunucuların veya oyun topluluğu olan sunucuların tasarım görevini üstlenerek tasarım başına (basit tasarımlar) ama etkileyici olması önemli ilk başta düşük miktarlarda sonra ortalama miktarla çekerek devam ettire bilirsin bunu düzenli ve azimle yaparsan yüksek miktarlar elde ede bilirsin ve en önemlisi hiç bir işe küçük bakma 5 tl bile olsa yaptığın tasarım güzel olursa 1000-2000tl lik tasarım yaptırmak isteyen birisi senin 5tl lik tasarımın dan etkilene bilir. sevdiğin gibi yapmanı tavsiye ederim. sıkılmaman için ve en önemlisi kimseye para konusun da güvenme her zaman tedbirli ol ilk parayı alırsan sıkıntı yok ama sonra vericem derse kabul etme en kötü %50 sini al ama küçük milktarlar atıyorum 20-30 tl gibi miktarlar da tasarım dan sonra teslim etmeden parayı aldıysan üstüne kaldırılmayacak bir den fazla noktaya reklamını koymanı tavsiye ederim.
Fakat kendini sınırlama ben bionluk da çalışıcam yada discord üzerin den çalışıcam gibi değil her yer de açın ve düzenin olsun ve en başta bir web sitesi açmanı tavsiye dederim tasarım dan anlıyorsan güven önemlidir.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yurtiçi freelance sitelerinde birikim yapabilirsin fakat yurtdışınada çalışırsan daha fazla kazanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
video çek ya da yayın aç

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kolay bi yolu varsa ögrenmek isterim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Boşta kalan internetimi satarak kazandığım 100 doları ilk defa sanal kredi kart seçeneği ile çektim. . ve amazon com tr den 100 dolar karşılığı 1850 tl hediye kartı satın aldım. Daha önce bitcoin ile çekiyordum.
Bu şekilde para kazanmak için iyi bir internet altyapısı uzun süre online olma süresi ve bolca referans üye gerekli. Düzeni kurana kadar emek verip tanıtım yapıp üye (ÜCRETSİZ)topladıktan sonra pasif bi gelir kapısına dönüşüyor sistem. Taş atıp kolumuz yorulmuyor. Tabiri caizse yatarak para kazanmanın kolay bir yolu.

Üye olduktan sonra cihazınıza uygun olan uygulamayı indirip üye girişi yapmanız yeterli. Apple, android, windows, linux cihazlarınızla uyumludur.
Sanal sunucu vb üzerinde çalışmaz.

Üye olmak için referans linkimi kullanmanızı rica ederim.

Referanslı link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Referanssız link: h
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

pawns2.png
pawns.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yurtdışı na yukte hafif şeyler satabilirsin, şal, örtü gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...