Onaylı Üye
yurt dışı videolarına nasıl ulaşabilirim vpn ilemiShorts'lar çok izleniyor millet artık kendimi hariç tutuyorum uzun video sevmiyorlar ve shorts'tanda video kazanabildiği için artık shorts çekmeni tavsiye ederim asl yurt dışında tutan videoları kendine göre derle shorts olarak paylaş yavaş yavaş arttıkça abonen güzel para kazanmaya başlarsın
knk shorts mesela ne kadar izlenirse ne kadar para kazanabilirsin? az çok bilgin var mı ?Shorts'lar çok izleniyor millet artık kendimi hariç tutuyorum uzun video sevmiyorlar ve shorts'tanda video kazanabildiği için artık shorts çekmeni tavsiye ederim asl yurt dışında tutan videoları kendine göre derle shorts olarak paylaş yavaş yavaş arttıkça abonen güzel para kazanmaya başlarsın
Sassinin bir videosunda shortslardan kazandığı para hakkında yorum yapmıştı .Shorts'lar çok izleniyor millet artık kendimi hariç tutuyorum uzun video sevmiyorlar ve shorts'tanda video kazanabildiği için artık shorts çekmeni tavsiye ederim asl yurt dışında tutan videoları kendine göre derle shorts olarak paylaş yavaş yavaş arttıkça abonen güzel para kazanmaya başlarsın
biraz youtubeden araştırdım ünlü bi adam 20 shorts videodan 255bin izlenmeye 85tl almışknk shorts mesela ne kadar izlenirse ne kadar para kazanabilirsin? az çok bilgin var mı ?
Youtube shorts gibi kısa videoların ne kadar kazandırdığına dair net bir bilgi bulunmuyor bunun nedeni kazançların birçok farklı faktöre bağlı olmasıdır örneğin reklam gösterimleri tıklama oranları reklamverenlerin bütçeleri ve videonun içeriği gibi faktörler bir videonun kazanç potansiyelini etkileyebilirknk shorts mesela ne kadar izlenirse ne kadar para kazanabilirsin? az çok bilgin var mı ?
Anladım teşekkür ederim değerli yanıtın için.Youtube shorts gibi kısa videoların ne kadar kazandırdığına dair net bir bilgi bulunmuyor bunun nedeni kazançların birçok farklı faktöre bağlı olmasıdır örneğin reklam gösterimleri tıklama oranları reklamverenlerin bütçeleri ve videonun içeriği gibi faktörler bir videonun kazanç potansiyelini etkileyebilir
Ancak youtube shorts gibi videoların yüksek görüntülenme sayılarına ulaşması durumunda bu videoların da diğer uzun videolar gibi yüksek kazançlar getirebileceğini düşünülebilirsin
Anladım teşekkür ederim değerli yanıtın için.Youtube shorts gibi kısa videoların ne kadar kazandırdığına dair net bir bilgi bulunmuyor bunun nedeni kazançların birçok farklı faktöre bağlı olmasıdır örneğin reklam gösterimleri tıklama oranları reklamverenlerin bütçeleri ve videonun içeriği gibi faktörler bir videonun kazanç potansiyelini etkileyebilir
Ancak youtube shorts gibi videoların yüksek görüntülenme sayılarına ulaşması durumunda bu videoların da diğer uzun videolar gibi yüksek kazançlar getirebileceğini düşünülebilirsin
bana bir tık az gibi geldi özellikle bu işi meslek haline getiren birisi ise ama gündelik öyle atıyorsa yine iyi denilebilir.biraz youtubeden araştırdım ünlü bi adam 20 shorts videodan 255bin izlenmeye 85tl almış
Çok az gibi geldi bana bilmiyorum genede ama 20 shorts videosuna normal'midir?.biraz youtubeden araştırdım ünlü bi adam 20 shorts videodan 255bin izlenmeye 85tl almış
az zatenÇok az gibi geldi bana bilmiyorum genede ama 20 shorts videosuna normal'midir?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?