internetten oyuncu kasasi alinir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
hocam internetten hiçbir zaman pc almadım
Post automatically merged:

kendiniz toplayıp alın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu tarz bir sisteme asla böyle bir fiyatı verme şuanda kullandığım sistem ryzen 5 5500 ve rx6600 ekran kartlı bir sistem. Gencergaming den aldım ve fiyatı 9999 tl ye geldi. İkinci elde bile çok rahat görmüş olduğun sistemden fazlasını dizersin. Sana tavsiyem youtube da f/p sistemleri takip et genellikle cumaları vs paylaşan kanallar oluyor. Bu sisteme paranı kaptırma çok yazık olur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

RİSE ONLİNE / RYZEN 5 5500/ GTX-1650 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARİ​

bahsettiğin sitede böyle bir sistem gordum ilk attığım sistemden daha iyi sanirim bu sistem nasil sizce hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ucuzluğunda değilim sadece toplamakla uğraşmak istemiyorum biliyorum basit olduğunu fakat istemiyorum yani yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için 10 - 12k bandında hazır sistemler varsa önerebileceğiniz onlara da bakabilirim lol cs rocket league tarzı oyunlar oynuyorum sistemi aşırı yormayacağını dusunduğum oyunlar
bu fiyata değmez
amd indirimsiz:

3 siteye baktım sanırım sinerji bi tık daha uygun ama bunlar büyük indirimle 500- 2 k daha ucuza geliyo nadirde olsa

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
1050'ti mi kaldı adam akıllı sistem toplamanı tavsiye ederim ama bütçem yok diyorsan da cs ve lol zaten düşük sistem istiyor oynatır.

Bunu al aynı para.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ucuzluğunda değilim sadece toplamakla uğraşmak istemiyorum biliyorum basit olduğunu fakat istemiyorum yani yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için 10 - 12k bandında hazır sistemler varsa önerebileceğiniz onlara da bakabilirim lol cs rocket league tarzı oyunlar oynuyorum sistemi aşırı yormayacağını dusunduğum oyunlar
10-12K Bütçene uyucak bir bilgisayar bulayım, hazır mı istiyorsun?

Ventus Silver | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Hocam böyle bir sistem buldum, istersen ince hesaptan bir bakmanı öneririm. Üzerine bir şeyler ekleyebilirsin.​

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1050ti kullanıyorum aklın varsa biriktir paranı başka kart al aga :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yok knk bu fiyat bu kasaya verilmez bence alma haberin olsun.

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

alacak olduğum site de bu
10K ya değmeyecek bir sistem. Ekran kartı çoğu yerde yetmeyecek. işlemci bir arkadaşın dediği gibi 5 5500 veya üzerini almaya çalış. eğer istersen gaming.gen.tr sitesine bir göz at uygun ve güzel toplama sistemleri var. ben oradan 144hz monitör dahil sistem aldım 1 sene önce 7K ya hala çatır çatır kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ikinci elde teste sokman lazım cihaz ı yoksa sıkıntı

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir sıkıntı görmediysen ve bahsettiğin tarzda oyunlar oynayacaksan alınabilir bir sistem bence

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Atombilisim. Güvenilir bir sitedir gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence biraz daha araştır daha uygun veya aynı fiyata daha iyi sistemler bulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol ve cs açar fakat eğer 10 k nın üstüyse değmez 1050ti yerine daha donanımlı bir ekran kartı mesela rx580 veya 570 alırsan senin için daha iyi olur ama diyorsan daha bütçe ekleyebilirim rtx2070 al açmıcağı sınırlı oyun var
çok doğru. Rtx 2070 , i7 10700 kullaniyorum henuz hiç bir oyunda bana sorun yaşatmadı. en baba Resident evil 4 de bile grafikleri neredeyse en yukseye bile ulaştira biloyorum .

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hazirda bir kasan varsa sistem up yapman daha mantıklı olabilir çünkü 10.000tl gerçekten bu sisteme değmez biraz daha biriktirip 13-15k bandında rtx 3060li sistemler alabilirsin indirimleri kovalamanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum sürekli sistemlerle ilgili ticaret yapan birisi olarak tavsiyem;G
Güvenilirse tabiiki alabilirsin. Hiçbir sıkıntı çıkmaz. Bu arada, tercih ettiğin sistem lol ve cs için fazlasıyla yeterli... Güvenilir kişisel/siteler tercihin olsun. Hayırlı işler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...