Bu tarz bir sisteme asla böyle bir fiyatı verme şuanda kullandığım sistem ryzen 5 5500 ve rx6600 ekran kartlı bir sistem. Gencergaming den aldım ve fiyatı 9999 tl ye geldi. İkinci elde bile çok rahat görmüş olduğun sistemden fazlasını dizersin. Sana tavsiyem youtube da f/p sistemleri takip et genellikle cumaları vs paylaşan kanallar oluyor. Bu sisteme paranı kaptırma çok yazık olur
bu fiyata değmezucuzluğunda değilim sadece toplamakla uğraşmak istemiyorum biliyorum basit olduğunu fakat istemiyorum yani yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için 10 - 12k bandında hazır sistemler varsa önerebileceğiniz onlara da bakabilirim lol cs rocket league tarzı oyunlar oynuyorum sistemi aşırı yormayacağını dusunduğum oyunlar
10-12K Bütçene uyucak bir bilgisayar bulayım, hazır mı istiyorsun?ucuzluğunda değilim sadece toplamakla uğraşmak istemiyorum biliyorum basit olduğunu fakat istemiyorum yani yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için 10 - 12k bandında hazır sistemler varsa önerebileceğiniz onlara da bakabilirim lol cs rocket league tarzı oyunlar oynuyorum sistemi aşırı yormayacağını dusunduğum oyunlar
ucuzluğunda değilim sadece toplamakla uğraşmak istemiyorum biliyorum basit olduğunu fakat istemiyorum yani yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için 10 - 12k bandında hazır sistemler varsa önerebileceğiniz onlara da bakabilirim lol cs rocket league tarzı oyunlar oynuyorum sistemi aşırı yormayacağını dusunduğum oyunlar
10K ya değmeyecek bir sistem. Ekran kartı çoğu yerde yetmeyecek. işlemci bir arkadaşın dediği gibi 5 5500 veya üzerini almaya çalış. eğer istersen gaming.gen.tr sitesine bir göz at uygun ve güzel toplama sistemleri var. ben oradan 144hz monitör dahil sistem aldım 1 sene önce 7K ya hala çatır çatır kullanıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
alacak olduğum site de bu
çok doğru. Rtx 2070 , i7 10700 kullaniyorum henuz hiç bir oyunda bana sorun yaşatmadı. en baba Resident evil 4 de bile grafikleri neredeyse en yukseye bile ulaştira biloyorum .lol ve cs açar fakat eğer 10 k nın üstüyse değmez 1050ti yerine daha donanımlı bir ekran kartı mesela rx580 veya 570 alırsan senin için daha iyi olur ama diyorsan daha bütçe ekleyebilirim rtx2070 al açmıcağı sınırlı oyun var