1k abone varda izlenme sıkıntı bi kitlem yok genelde minecraft premium hesap video çekiyorum 5k izleniyor başka vide çekiyorum 1kyı zor buluyorkanka onu yapana kadar kendine youtobe den kendine abone kas seten 1k abone ve 4k izlenme olunca para yollarını açabiliyorsun
kanka toplam abonen 1k yı geçmişse toplam izlenmen 4k yı geçtiyse youtobenin ayarlarından para kazanmayı açabilirsin ama onay gelmesi birazcık uzun sürüyor diye biliyorum1k abone varda izlenme sıkıntı bi kitlem yok genelde minecraft premium hesap video çekiyorum 5k izleniyor başka vide çekiyorum 1kyı zor buluyor
4kyi geçse neden buraya mesaj yazamkanka toplam abonen 1k yı geçmişse toplam izlenmen 4k yı geçtiyse youtobenin ayarlarından para kazanmayı açabilirsin ama onay gelmesi birazcık uzun sürüyor diye biliyorum
normalde spam diye raporlardım da gülücük var diye raporlamıyorumDİCEK BİŞEY BULAMADIM YORUM YAPAM BARİ
arkadaşlar bu aralar internette biraz para kazanmak istiyorum birçok blog okudum ama kesin bir yöntem bulamadım. bulduğum tek yöntemler bitcoin minig yapmak veya link kısaltmak olduğunu öğrendim kendime dair bir websitem var fakat ***** Google adsense 7. başvurumuda kabul etmedi nedenini bende bilmiyorum bende farklı bir siteden reklam almaya karar verdim fakat cpm oranları düzgün intro veya popup reklam veren bir site bulamadım. İnternette link kısaltma servisleriyle nasıl para kazanabileceğini araştırdım genellikle saçma sapan vpn botları ya da twitter veya telegramda +18 içerik paylaşmak olduğunu gördüm genelde video devamını ya da indirme linkini kısaltılmış olduğunu gördüm. Sizce ne yapılır bi fikriniz var mı yoksa +18 içerik mi paylaşıyım?
özeleinsta yorumlarında reklam yaparsın telegram grubuna çekip ordan bit.ly vs sitelerinden millete +18 içerik atarsın bende ünlü sitelerin sadece premiumların ulaşacağı içerikler var fakat her zaman yapmaya üşendim bu iş kafana yatarsa ortak arıyorsan mesaj atabilirsin
ne alakahotmart kullanın!
reiz 19tl var 20olsa çekcemde olmuyorlink tl den para kazanbilirsin ama çok vermiyor çok tıklanması lazım
evet bende binomo öneririmbinomoda %70 e varan kazanç yapabilirsin
hangi konudaOrtak arıyorsan bi işe girelim reis kafayı lol yerine para kazanmaya vereyim
özelesen bana link tl adresini ver bende tıklıyım biraz daha gelir
Youtubeda para kazanmak için aktif bir kitleye sahip olmak şart. Düzgün bir miktarda para alabilmek için ( 150TL) +30.000 Abone Ve Total 150.000 İzlenme Gerekir. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama link kısaltma servislerini kullanabilirsin. Örnek : linkvertise & linktr & linktlarkadaşlar bu aralar internette biraz para kazanmak istiyorum birçok blog okudum ama kesin bir yöntem bulamadım. bulduğum tek yöntemler bitcoin minig yapmak veya link kısaltmak olduğunu öğrendim kendime dair bir websitem var fakat ***** Google adsense 7. başvurumuda kabul etmedi nedenini bende bilmiyorum bende farklı bir siteden reklam almaya karar verdim fakat cpm oranları düzgün intro veya popup reklam veren bir site bulamadım. İnternette link kısaltma servisleriyle nasıl para kazanabileceğini araştırdım genellikle saçma sapan vpn botları ya da twitter veya telegramda +18 içerik paylaşmak olduğunu gördüm genelde video devamını ya da indirme linkini kısaltılmış olduğunu gördüm. Sizce ne yapılır bi fikriniz var mı yoksa +18 içerik mi paylaşıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?