Ultra Üye
Arkadaşlar sanal para birimlerine yatırım yaparak ya da bitcoin mining yaparak para kazanmak mümkün mü yoksa para batar mı son günler de bu konu hakkında düşünüyorum düşün sebebim ise geçen günlerde bir facebook grubuna katıldım grupta insanlar birbirine nasıl para kazanılabileceğini anlatıyor isteyenler referans kullanarak sitelere kaydoluyor veya sanal para birimleri kazanıyordu. Asıl konuya geçeyim internette şöyle bir şey fark ettim. İnternette biz (kendi emeğiyle kendi çabasıyla para kazanmak isteyenler) çalışarak ya da youtube iyi içerik üreterek para kazanıyor ama örneğin ben eski hesabımda (ban yedi) onda her ay düzenli olarak video atıyordum günlük atamıyordum çünkü beni izleyenler beni günlük olarak değil paylaştığım hileleri ayda 1-2 kere falan izliyordu açık söyleyeyim iyi izleniyordu 3-4 ay gibi bir sürede csgo hile videom 50k izlenmeyi bulmuştu diğerleri ise 1-3k arasındaydı internette para kazanma yolları araştırırken insanların böyle +18 içerikli telegram ya da twitter hesapları açıyor. Günde 200-300tl kazanıyordu evet doğru duydunuz 200-300tl bazen 500e kadar çıkıyor bu nasıl oluyor derseniz elinde bir kitlesi olan 5-10k lık telegram grupları +18 videolar paylaşıyor bazı ergenlerde izliyor tabi bu yüksek oranlara çıkınca 500ü buluyor buna nasıl biliyorsunuz diyenleri geçen gün bir adamla konuştum adam twitter hesabı açmış 1 ay olmadan yaklaşık 20 konusu falan var profilin görüntülenmesi 600B Profil ziyareti 25B takipçisi ise 150 fakat ben bu yola bulaşmak istemiyorum annem babam sorunca ne diyecem anne ben +18 video atıyorum mu diyeceğim ama başka türlede yapılmıyor cidden 1 ayda 20tl zor kazanıyorum her türlü yolu denedim gençlerin oynadığı oyunların komik anlar / tiktok videolarını derledim paylaştım görüntülenme almadı oyun video paylaştım zar zor 3-5k izlendi o da 1 ayda sadece 20 abone falan geldi türkiyenin 50 tonu diye video yaptım oda zor 1k izlendi ne yapıcam bilmiyorum adam günde en az 100tl kazanıyor kendisi söyledi telegram grubuda var orda 5000 kişi var sizce ne yapmalıyım öneriniz var mı başka yöntemler var mı yoksa bitcoin mining gibi işler de kazandırır mı? buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.