İnternetten para kazanma yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sanal para birimlerine yatırım yaparak ya da bitcoin mining yaparak para kazanmak mümkün mü yoksa para batar mı son günler de bu konu hakkında düşünüyorum düşün sebebim ise geçen günlerde bir facebook grubuna katıldım grupta insanlar birbirine nasıl para kazanılabileceğini anlatıyor isteyenler referans kullanarak sitelere kaydoluyor veya sanal para birimleri kazanıyordu. Asıl konuya geçeyim internette şöyle bir şey fark ettim. İnternette biz (kendi emeğiyle kendi çabasıyla para kazanmak isteyenler) çalışarak ya da youtube iyi içerik üreterek para kazanıyor ama örneğin ben eski hesabımda (ban yedi) onda her ay düzenli olarak video atıyordum günlük atamıyordum çünkü beni izleyenler beni günlük olarak değil paylaştığım hileleri ayda 1-2 kere falan izliyordu açık söyleyeyim iyi izleniyordu 3-4 ay gibi bir sürede csgo hile videom 50k izlenmeyi bulmuştu diğerleri ise 1-3k arasındaydı internette para kazanma yolları araştırırken insanların böyle +18 içerikli telegram ya da twitter hesapları açıyor. Günde 200-300tl kazanıyordu evet doğru duydunuz 200-300tl bazen 500e kadar çıkıyor bu nasıl oluyor derseniz elinde bir kitlesi olan 5-10k lık telegram grupları +18 videolar paylaşıyor bazı ergenlerde izliyor tabi bu yüksek oranlara çıkınca 500ü buluyor buna nasıl biliyorsunuz diyenleri geçen gün bir adamla konuştum adam twitter hesabı açmış 1 ay olmadan yaklaşık 20 konusu falan var profilin görüntülenmesi 600B Profil ziyareti 25B takipçisi ise 150 fakat ben bu yola bulaşmak istemiyorum annem babam sorunca ne diyecem anne ben +18 video atıyorum mu diyeceğim ama başka türlede yapılmıyor cidden 1 ayda 20tl zor kazanıyorum her türlü yolu denedim gençlerin oynadığı oyunların komik anlar / tiktok videolarını derledim paylaştım görüntülenme almadı oyun video paylaştım zar zor 3-5k izlendi o da 1 ayda sadece 20 abone falan geldi türkiyenin 50 tonu diye video yaptım oda zor 1k izlendi ne yapıcam bilmiyorum adam günde en az 100tl kazanıyor kendisi söyledi telegram grubuda var orda 5000 kişi var sizce ne yapmalıyım öneriniz var mı başka yöntemler var mı yoksa bitcoin mining gibi işler de kazandırır mı? buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Üye
6 HİZMET YILI
Bende bir kere bitcoin mining yapmaya çalışmıştım ama çok zor ben 3 4 saat bıraktıgımda 50 kuruş falan topluyordu :D

selam
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telegram gubu kurabilirsin insanları kullanmak gibi bir şey ama sen bilirsin ailene takılma bence

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
:D baba vurma baba kapını kitle yaş 28 değil mi ?
yaşı eskiden çoçukken yaptım yaş 28 diye o zamanlar bilirsiniz çoçukluk işte kendini büyük gösterirsin sesini kalınlaştırısın en azından bende öyle, öyle kaldı değiştirmedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
network internet mağazacılığı diye bir şey vardı bi ara hala var mı

Üye
6 HİZMET YILI
albion onlıne ındırıyorsun bıraz kasıyorsun 3 ay kadar uğrasıp ve daha sonrasında aylık 5 bınlıra garantılı kaznma 1 yıl oynayıp hesabı satarsan da 5 bın karantı

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardom gayet başarılı biçimde anlatmışsın tebrik ederim ama sana şunu demek isterim YouTube üzerinden yolunu bulan buldu Twitch vs. Herkes orada belirli kitleye sahip. Ben tiktoku takip eden biri olarak en kolay tiktokda yolunu bulursun insanlar dalga gecsede iyi para kazanıyor insanlar şuan yapicaksan tiktok derim başka türlü uğraşarak bı yere gelemezsin kardom açık konuşmak gerekirse

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
  1. Güzel bir Blog Sitesi İle İnternetten Para Kazanma.
  2. Bir Affiliate Web Sitesi Oluşturun.
  3. Bir eTicaret Sitesi Oluşturma.
  4. Web Hosting Reseller.
  5. Dijital bir Ders Oluşturun.
  6. Bir Üyelik Sitesi Oluşturun.
  7. Reklam Alanı Satışı
  8. Hizmet Satışı Yapabilirsiniz.

Üye
7 HİZMET YILI
oradan buradan bilemem ama çok paran varsa her zaman kazanırsın az para kaybolmaya mahkumdür

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bole bitcoin ile zor para yatırarak geglişirsin ole para kazanırsın fakat kolay hızlıca para kazanmaktan bahsediyorsan tiktok youtube vb sosyal medyadan olur youtube bot atarak para kazanırsın belki ama sendende bir miktar para gider illa xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...