Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar, oyun içinde trade mi yapıyorsunuz veya ne işle uğraşıyorsunuz? Boş zamanım çok oluyor. Kendime para kazanabileceğim uğraş arıyorum.
bebeklere cocuklara hıtaben halıhazırda mılyonlarca ızlenmıs vıdeoları kısa kısa edıtkleyıp akısı bozmadan youyubeye yukluyorum her bı vıdeo ayda en az 1 mılyon ızlenıyor
denemelısınız
haftada 3 vıdeo atıyorum ona gore hesaplayın cıdden ıyı kar bırakıyor
Knka chat gpt den bir hikaye oluşturmasını isteyip daha sonra oluşturulan bu hikayeyi rastgele bir çocuk veya bebek videosunu üzerine editleyip youtube yükleyebilirsin
30 seviyeye euw da hesap kasıp 10-15 dolara satıyordum bir ara eğer boş zamanın çoksa bunu yapabilirsin veya lolde çok iyiysen elo boost da yapabilirsin
Youtube,tiktok ve e ticaretle boş kaldığımda uğraşıyorum dostum,arada video edit yapıyorum,ama hesap alip satmak bu aralar daha karlı olur senin için
Yapabiliyorsan lol ve knight online hesapları kasarak satabilirsin ozellikle knight online