- Moderatör
-
adamlar bir film için kilo alıp kilo veriyor bizim oyunculara ve yönetmenlere bakın birde .dInterstellar
Ekli dosyayı görüntüle 87224
Interstellar' da filmin ilk anlarında gösterilen, hayatta kalan yaşlılarla yapılan belgesel tarzı röportajlar Ken Burns' ün The Dust Bowl filminden alınmıştır. Murph hariç hepsi doğal felaketten kurtulan gerçek kişilerdir.
Deadpool 3
Ekli dosyayı görüntüle 87226
Hugh Jackman'ın Deadpool 3 filminde Wolverine'i canlandırmak için günde 8.000'den fazla kalori tükettiği bildiriliyor.
Kıvanç hariç ya, adam organize işler için göbek bırakmıştı.dadamlar bir film için kilo alıp kilo veriyor bizim oyunculara ve yönetmenlere bakın birde .d
İyi para var demekki, yani ben bunu çıkardım .dInterstellar
Ekli dosyayı görüntüle 87224
Interstellar' da filmin ilk anlarında gösterilen, hayatta kalan yaşlılarla yapılan belgesel tarzı röportajlar Ken Burns' ün The Dust Bowl filminden alınmıştır. Murph hariç hepsi doğal felaketten kurtulan gerçek kişilerdir.
Deadpool 3
Ekli dosyayı görüntüle 87226
Hugh Jackman'ın Deadpool 3 filminde Wolverine'i canlandırmak için günde 8.000'den fazla kalori tükettiği bildiriliyor.
katılıyorum. vücuda eşit oranda dağıtması vs adam hakkını veriyor ya8k kaloriyi dengelemekte her babayiğidin harcı değildir bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?