Unarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ios 13 yayınlandı fakat telefonuma hala güncelleme gelmedi. Oysaki iphone 6s gelecek deniliyordu.Ne yapmam gerekiyor ?
sadece iPhone x ve üstü için beta sürümler yayınlandı ki bu bir iki ay içerisinde en geç güncelleme gelmesi bekleniyor. Minimum iPhone 5S 'e kadar gelecek merak etme. @Beyaztas onun için dava açıldı ve kaybetti İOS üreticisi bi daha yapcaklarını sanmıyorum
sadece iPhone x ve üstü için beta sürümler yayınlandı ki bu bir iki ay içerisinde en geç güncelleme gelmesi bekleniyor. Minimum iPhone 5S 'e kadar gelecek merak etme. @Beyaztas onun için dava açıldı ve kaybetti İOS üreticisi bi daha yapcaklarını sanmıyorum
Yok daha okumadım takmıyorum fazla ama gelecek denmişti. Kaldırıldıysa da sorun değil zaten ios 12.3.1 yeter bence ios 13 te fazla bi değişiklik yok karanlık mod geliyor ve bi kaç ıvır zıvır yani
Yok daha okumadım takmıyorum fazla ama gelecek denmişti. Kaldırıldıysa da sorun değil zaten ios 12.3.1 yeter bence ios 13 te fazla bi değişiklik yok karanlık mod geliyor ve bi kaç ıvır zıvır yani
Birkaç ıvır zıvır dediğin şeyler;
Yeni müzik hud'u
Yeni Ses kaldırma efektleri(El ile Denetim merkezi olmadan kaldırma)
Yeni Denetim merkezinden Wİ-Fİ ve Blutoth bağlanma
Yeni Mouse kullanabilme özelliği
Yeni Dark mod.
Birkaç ıvır zıvır dediğin şeyler;
Yeni müzik hud'u
Yeni Ses kaldırma efektleri(El ile Denetim merkezi olmadan kaldırma)
Yeni Denetim merkezinden Wİ-Fİ ve Blutoth bağlanma
Yeni Mouse kullanabilme özelliği
Yeni Dark mod.
Ben gelmesini istemiyorum 6s’e ne zaman güncelleme olayı biter ise o zaman o model telefonlar için eski sürüme dönme olayı aktif olur ve bu sayede jailbreak kullanmaya devam edebiliriz