Onaylı Üye
Cidden bu bilgiler işimize yarıyorBiri sizi aradıgında isim söyleme nasıl açılır *arayan kişinin ismini okur*
Artık telefonunuz çaldığında arayan kişinin ismi söylenecektir. Aramaları Duyur menüsünde yer alan Kulaklık ve Araba seçeneğini seçerseniz telefonunuza kulaklık takılıyken veya araba kullanırken bu özellik çalışacak diğer durumlarda ise çalışmayacaktır.
- Ayarlar‘ı açın.
- Telefon seçeneğini seçin.
- Aramaları Duyur seçeneğini dokunun ve açılan menüden Her Zaman seçeneğini seçin.
Eğer sizi arayan kişi rehberinizde kayıtlı değilse Bilinmeyen Numara arıyor diye söylenecektir.
çok teşekkürler peki rehberden isim değiştirmeden örneğin arkadaşım rehbere fatih diye kayıtlı o beni arayınca telefon Dızcı diyecek bunu nasıl yapabiliriz ?Biri sizi aradıgında isim söyleme nasıl açılır *arayan kişinin ismini okur*
Artık telefonunuz çaldığında arayan kişinin ismi söylenecektir. Aramaları Duyur menüsünde yer alan Kulaklık ve Araba seçeneğini seçerseniz telefonunuza kulaklık takılıyken veya araba kullanırken bu özellik çalışacak diğer durumlarda ise çalışmayacaktır.
- Ayarlar‘ı açın.
- Telefon seçeneğini seçin.
- Aramaları Duyur seçeneğini dokunun ve açılan menüden Her Zaman seçeneğini seçin.
Eğer sizi arayan kişi rehberinizde kayıtlı değilse Bilinmeyen Numara arıyor diye söylenecektir.
Çok güzel mizah onuda hemen araştırıyorum qwE:QWE:Qçok teşekkürler peki rehberden isim değiştirmeden örneğin arkadaşım rehbere fatih diye kayıtlı o beni arayınca telefon Dızcı diyecek bunu nasıl yapabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?