Görüntü kalitesi bozulmaz mıFormat degistirmen lazım
Kardeşim ona göre formatlar var en yükseğe alırsan problem olmaz sanırımGörüntü kalitesi bozulmaz mı
Bozulursa bile başka çözümü yoktur kiGörüntü kalitesi bozulmaz mı
Sanmıyorum bozulacağını iyi bir program kullanırsa sorun olmazBozulursa bile başka çözümü yoktur ki
Ucretli olanlar daha iyi gibiKaliteli bir 3 parti program kullanırsan sorunsuz çalışılır. (Ücretli ve ücretsiz deneme olabilir)
Kaliteli bir 3 parti program kullanırsan sorunsuz çalışılır. (Ücretli ve ücretsiz deneme olabilir)
2-3 video için programlara para dökemem ücretsiz lazım.Ucretli olanlar daha iyi gibi
Kardeşim benim kullandigim vardı ama androidde ios da var mı bilmiyorum2-3 video için programlara para dökemem ücretsiz lazım.
Peki sıkıntı yok elbet bilen çıkacaktır diye düşünüyorum.Kardeşim benim kullandigim vardı ama androidde ios da var mı bilmiyorum
google drive, vb.. bulut sitelerde fotolar ve videolar yedekle olsun.2-3 video için programlara para dökemem ücretsiz lazım.
Ona attığım da driverde video açılıyor bilgisayara indirdim mi ses var görüntü yok.google drive, vb.. bulut sitelerde fotolar ve videolar yedekle olsun.
bu gibi sorulnarda K lite codec pack adlı programı bilgisayara yükleyerek sorunu çözebilrsiniz.Bazı durumlarda video uzantısını değiştirerek sorun çzöülebiliyor örnek video 3gb bunu video mp4 yparak görüntü alabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?