Onaylı Üye
ios kullanıcısıyım ama bi türlü oyunlarda hile programı bulamadım bilen varmı acaba yardımcı olabilir mi
jailbreakla yapabilirsin. fakat önermiyorum jb atmayı pek güvenlik açığı cok oluyor androiddeki root atmada bile o kadar güvensizlik olmuyorios kullanıcısıyım ama bi türlü oyunlarda hile programı bulamadım bilen varmı acaba yardımcı olabilir mi
jailbreakla yapabilirsin. fakat önermiyorum jb atmayı pek güvenlik açığı cok oluyor androiddeki root atmada bile o kadar güvensizlik olmuyorios kullanıcısıyım ama bi türlü oyunlarda hile programı bulamadım bilen varmı acaba yardımcı olabilir mi
bende cok guvenmedıgımden atamıyorum jb ne yapmam lazım bılmıyorumjailbreakla yapabilirsin. fakat önermiyorum jb atmayı pek güvenlik açığı cok oluyor androiddeki root atmada bile o kadar güvensizlik olmuyor
jbsiz yapamazsın hilebende cok guvenmedıgımden atamıyorum jb ne yapmam lazım bılmıyorum
jailbreak ama guvenli degilios kullanıcısıyım ama bi türlü oyunlarda hile programı bulamadım bilen varmı acaba yardımcı olabilir mi