Arkadaşlar wifi şifre kırma diye bir şey yok diye biliyorum. Çoğu wifi ağı WPA / PSK 2 tarafından korunuyor ve ancak brute yer gibi geliyor. Aksi takdirde zaten resmi kurumların çoğu da dahil olmak üzere wifi ağları tehlike altına girer. Bildiğim kadari ile wifi şifre kırma diye bir şey yok. Hadi selametle...
Arkadaşlar wifi şifre kırma diye bir şey yok diye biliyorum. Çoğu wifi ağı WPA / PSK 2 tarafından korunuyor ve ancak brute yer gibi geliyor. Aksi takdirde zaten resmi kurumların çoğu da dahil olmak üzere wifi ağları tehlike altına girer. Bildiğim kadari ile wifi şifre kırma diye bir şey yok. Hadi selametle...
IOS işletim sistemi ile WiFi Hack yapmak istiyorsan çok yanlış gelmişsin be. Linux türevi bir işletim sistemi kullanmanı öneririm. Çünkü IOS işletim sistemi bu gibi illegal işlemlere izin verecek uygulama/program çalıştırmaz. PC ile kıracaksan WiFiSlax’ı kullanabilirsin. Android bir telefon ile denemek istiyorsan WPA/WPS Tester uygulamasını öneririm.
şifre kırma yoktur. şifre deneyip test etme vardır. o yüzden şifre kırma diye tabir ettiğiniz uygulamaların isminin yanında genel olarak ''Tester'' yazar.
şifre kırma yoktur. şifre deneyip test etme vardır. o yüzden şifre kırma diye tabir ettiğiniz uygulamaların isminin yanında genel olarak ''Tester'' yazar.
Tester ibaresini duydum ancak Wpa2 destekli olanları kırmıyor bu yönde deneme olayı mümkün olacağını sanmıyorum çünki matematiksel olarak bu münkün değil sadece 4 haneli numaralar ile mümkün. Bu da wi-fi konusunda çok alakasız. Kısaca söyleyim wi-fi kırma olayı vardır.
ios işletim sistemi bu tarz uygulamaları store sinde bulundurmadığından jailbreak yapmadan bunu yapamazsın. eger cihazında jailbreak varsa benim bildiğim bir repo vardı onu bulursam sana atarım kaynaklara ekler kullanırsın ama diğer arkadaşlarında dediği gibi en mantıklısı pc de yapmak. sana verecegim uygulamanın hem kullanması aşırı zor hem yavaş çalışıyor hemde jailbreak istiyor