Merhaba ios 17 ye geçmeyi düşünüyorum beta3 programına kullanan varmı önerirmisiniz
İos16 da betaya katılmıştım instagramdan atma gibi problemler yaşadığım için silmiştim buna benzer sorunları varmı
Anormal pil tüketimi, kurulum ve indirme sorunları, Face ID sorunları, Wi-Fi sorunları, Bluetooth sorunları, çökmeler, gecikme ve çeşitli birinci ve üçüncü taraf uygulamalarla ilgili sorunlar
ios16 da yaşadığın problemle bende karşılaştım o yüzden ioa17 ye geçmeyi hiç düşünmedim denersen deneyimini paylaşırsan sevinirim bende geçmeyi düşünüyorum
gençler ios 17ye geçtim yaklaşık 10 saattir kullanıyorum ısınma şarj vs. bir problemle karşılaşmadım beta 3 programındayım, ayrıyetten özellikleri hoşuma gitti arama ekranı güzel olmuş şardayken saat ve bildirimler geliyor
ios16 da yaşadığın problemle bende karşılaştım o yüzden ioa17 ye geçmeyi hiç düşünmedim denersen deneyimini paylaşırsan sevinirim bende geçmeyi düşünüyorum
ios 16 betasında ki sorunlarla daha karşılaşmadım sadece akıllı saate biraz geç bildirim düşüyor uygulamalar şarj ısınma vs. problemler olmadı daha
Post automatically merged:
beta sürümüne geçtiğimde şarjım 87 idi şuan 32 bu sürede aktif kullandım, araçta spotify da şarkı açıktı, hem saatime hem araca bağlıydı bluetooth ile (pil sağlığım 88)