Üye
kral ios da apk da yüklersin normalde android de root ios da jailbreak bunlar olunca rahat hile yaparsın ama ios da da mod apk lı pubg m hilesi fln var yani
sure u canIs it possible to cheat on iOS, friends, it's not possible.?
Bu tür işlemlerde telefon garantiden çıkıyor yalnız bilginiz olsunjailbreak atarsan yaparsın benim telefonumda şuan jailbreak var ve hileli instagram hileli whatsapp hileli snapchat hepsini kullanıp telefonu istediğim gibi özelleştirebiliyorum
biliyorum garantisi yok bu yüzden problem olmuyor ve telefonu dikkatli kullanıp düşürmüyorum donanımsal bir arıza olmadığı sürece yazılımsal bi sıkıntı çıkarmıyor ioslar ha çıkarırsa da hemen itunese bağlayıp recovery modda açarım geriBu tür işlemlerde telefon garantiden çıkıyor yalnız bilginiz olsun
Jailbreak atarsan yapabilirsinios da hile yapmak mümkünmü dostlar pek mümkün değil herhalde.?
Hocam o dediğin uygulamalarda ne gibi hileler kullanıyorsunjailbreak atarsan yaparsın benim telefonumda şuan jailbreak var ve hileli instagram hileli whatsapp hileli snapchat hepsini kullanıp telefonu istediğim gibi özelleştirebiliyorum
Aklına ne geliyorsa, reklamsız premium youtube, instagramda dm okusam bile görüldü gitmiyor, storyleri tek bi tuşla indirebilyorum daha sonrasında kim beni takip ediyor kim etmiyor görebiliyorum whatasppta tek oynatmalı fotoğrafları istersem kaydedebiliyorum istersem iphonemin temasını değişebiliyorum, uygulamala simgelerini ve ekran geçiş animasyonunu, çalan zil sesini, şarj simgesini aklına gelebilceek her şeyi yapabiliyorum çok özellik var ve belki de tüm iphonelerime jailbreak atmışımdır hiç bir güvenlik sıkıntısı çekmedim.Hocam o dediğin uygulamalarda ne gibi hileler kullanıyorsun