VPN vb. uygulamalar kullanmadan bilgisayardan ip adresimi değiştirmenin bir yolu var mı?
Sebep: x Bir oyunun sunucusundan ip ban yedim ve her ban yediğimde modem açıp kapatmak beni sıkmaya başladı.
Not: Eğerki kolay birşey ise hepinizden özür dilerim bir süredir videolar izlememe rağmen halen çözemedim.
cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.
Teşekkürler bakıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. şu siteye göz at
VPN vb. kullanmadan demiştim ama teşekkür ederim cevabınız için.vpn programıyla değiştirebilirsin. programsız olanlarda var google da
Çok teşekkürler istediğim cevaplardan biride buydu deneyeceğim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapherhangi bir uygulama kullanmadan hızlı bir şekilde değiştiremezsin vermiş olduğum linkteki bu program ile hem mac adresini hemde ip adresini aynı anda tek tuş ile değiştirebilirsin kesinlikle virüs falan değildir ben kendimde kullanıyorum oyüzden sanada tavsiye ederim
Herhangi bir VPN kullanmadan demiştim ayrıca ayarlardan kastınızı anlayamadım teşekkürler.vpn ya da ayarlardan değiştirebilirsin
Teşekkürler sorunum çözüldü ancak bunuda kullanabilirim.
- Başlangıç , ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet seçeneğini belirleyin.
- Aşağıdakilerden birini yapın: ...
- IP ataması'nın altında Düzenle'yi seçin.
- IP ayarlarını düzenle'nin altında Otomatik (DHCP) veya El ile'yi seçin. ...
- İşiniz bittiğinde Kaydet'i seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?