Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
13 almayı düşünüyorsan az daha bekle 14 al çünkü aralarında çok bir fark olmayacak en azından yeni çıkan ve ios16 ile dahada hızlanan bir telefonun olur.
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
sizin yerinizde olsam bir telefona 20k verebiliyor isem 25-28k verip 13 pro alırdım 13 alınabilir bir telefon gayet güzel ama kuzenimin 13 prosu var ve hem kamera olsun hem görünüş olsun gayet güzel bir telefon illa 20k bütçem var diyosanız ve benim gibi ios cu iseniz çok iyi bir tercih olacaktır
Öneririm kral. Yaklasık iphone 3s cıktıgından beri kullanıyorum ve İphoneden vazgeçmedim Kalite telefon yani Telefon Hem uzun ömürlü. Kamera performansı cok güzel. Tasarım olarak cok güzel.