kardeş ben sana şunu söyliyim bütcen varsa al andorid falan boş iş ben 4 senedir android kullanıyorum ilk iphoneum 8 plus dı sonra 13 pro aldım sana tavsiyem hız olarak da ömür olarak şarj süresi olarkda alabilirsin bu işi hava yapmak için degmez knk yani evet havası oluyor ama hayatınıda degiştirimiyor ama hız olarak hepsiniden iyidir
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı
Kamera derinliği ve .proraw özelliğindeki 25mb+ pixel opsiyonu her açıdan better than but not huawei. Performans açısından sürekli güncelleme alıyor olup güvenlik önlemlerinin çok yüksek derecede olması bir cabası. Merkez bankası kasası gibi ios sistemi asla kırılamaz sen fire vermedikçe. " biz şifresini kırdık açtık " imkansız max yapabildiğin restore with itunes ardından activation locka takılırsan faturası olmadığı sürece cihazın çöp olur vb... iOS = Central Bank
Merhabalar, ben önümüzde ki ay iphone 13 almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlardan alabileceğim tavsiyeler olabilir diye düşündüm, bana söylemek istedikleriniz var mı