Onaylı Üye
yazılımla alakalı olacağını sanmıyorum 4 5 yıllık telefon kim 2 bin tl veririvalla knk hiç böyle bi sorun duymamıştım en iyisi sen onu 2000 tl ye okut üstüne koy iphone 8 al onun yazılımı gitmiştir kolay kolay düzelmez boşa uğraşma
iphone 6 ya veriyolar 2 bin tl yi 7 ye mi vermicekler knk bi de sorunsuz olsa 3500 rahat gider telefonyazılımla alakalı olacağını sanmıyorum 4 5 yıllık telefon kim 2 bin tl veriri
knk düzgün okuduysan değişmiş zaten adam batarya telefonun yazılımında sorun olabilirbataryanı değişiceksin
sana tavsiyem bi format at telefona belki düzelir olmazsa apple yetkili servisine götür boktan bi telefoncuya değil onlar bi sepep uydurur olmaz derler apple götür onlar yaparyazılımla alakalı olacağını sanmıyorum 4 5 yıllık telefon kim 2 bin tl veriri
değişmiş adam zatenaga batarya sıkıntı iş değiştirebiliyorsan değiş
konuyu okuyp yorum yaptım direk k.b aşşağı kısmı okumadımdeğişmiş adam zaten
konuyu okuyp yorum yaptım direk k.b aşşağı kısmı okumadım
hala göremedim nerde bataryayı dğeiştirdim dmeiş
arkadaşlar telefonu arabada unuttum güneş vurunca bataryayı şişirmiş ekran yandan biraz cıkmıştı yüksek ısı uyarısı veriyordu ama telefon çalışıyor sarjı hemen bitiyordu deji marka batarya aldımhala göremedim nerde bataryayı dğeiştirdim dmeiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?