Resim shoplama olabilir şu an en çok böyle bir uygulamaya ihtiyacım var.ne tür bir program mesela dostum ?
Resim shoplama olabilir şu an en çok böyle bir uygulamaya ihtiyacım var.
Bir bakacağım hocam. İnstagramı pek beğenmiyorum resimler soluk oluyor. O yüzden farklı bir uygulamaya ihtiyaç duydum.adobe photoshop var appstore'da ama ücretli diye hatırlıyorum bir bak istersen , ben genelde resim shoplamak için instagramı kullanıyorum orada bir çok ayar var.
Bir bakacağım hocam. İnstagramı pek beğenmiyorum resimler soluk oluyor. O yüzden farklı bir uygulamaya ihtiyaç duydum.
Katılıyorum ama çalıştığım yer ve işim gereği apple cihazlarını tercih etmem gerekiyor.android kullanıyorum androidin uygulama kapsamı daha geniş
andoid özgür ios kısıtlı bnde ios kullanıyrum doğru dürüst cevrim dısı muzık dınlnecek bedava pogram yıokandroid kullanıyorum androidin uygulama kapsamı daha geniş
Onun için spotify'a aylık 13 tl ödüyorum. Hiç o konulara girmeandoid özgür ios kısıtlı bnde ios kullanıyrum doğru dürüst cevrim dısı muzık dınlnecek bedava pogram yıok
bende yotube premıum a ödüyom knka iphone güzelde beleş bişeylede sunsaOnun için spotify'a aylık 13 tl ödüyorum. Hiç o konulara girme
Zannetmiyorum kanka uğraşmazlar bile. Müşteri hizmetleri sadece ilgili ama ilgili kalıyor. Bir tık üstünü yapmak istemiyorlar.bende yotube premıum a ödüyom knka iphone güzelde beleş bişeylede sunsa
yani zaten yoluyolar bizi yolmaya devam etmek için uğraşmıyolarZannetmiyorum kanka uğraşmazlar bile. Müşteri hizmetleri sadece ilgili ama ilgili kalıyor. Bir tık üstünü yapmak istemiyorlar.
android de youtube vanced var sırf androidi secme sebebimbende yotube premıum a ödüyom knka iphone güzelde beleş bişeylede sunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?