Onaylı Üye
bilindik uygulamalardan biraz bahsedermisin piyasadan haberim yok oglan oynuyor o telefonla olmusken düzgün birsey olsun ugrastırmasın bizijailbreakin kendisi hiçbir sorun çıkarmaz, ama bilindik uygulamaları kullanmanı öneriririm. Zaten eski bir telefon iyice kötüleşip masraf çıkmasın sana
isini iyi yapan bir yer varsa yaptirablirsin sikinti olmaziyi forumlar dostlar iphone8 jailbreak yapmak istiyorum hileli oyunlar icin ama nekadar güvenilir bir zararı veya bir kötü tarafı varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
teşekkürlerisini iyi yapan bir yer varsa yaptirablirsin sikinti olmaz
Tutu app diye bir uygulama var en bilindik bu bunun içinde var hileli oyunlarbilindik uygulamalardan biraz bahsedermisin piyasadan haberim yok oglan oynuyor o telefonla olmusken düzgün birsey olsun ugrastırmasın bizi
tesekkürler hocam iyi forumlarTutu app diye bir uygulama var en bilindik bu bunun içinde var hileli oyunlar
jailbreakin kendisi hiçbir sorun çıkarmaz, ama bilindik uygulamaları kullanmanı öneriririm dikkatli davranmalısıniyi forumlar dostlar iphone8 jailbreak yapmak istiyorum hileli oyunlar icin ama nekadar güvenilir bir zararı veya bir kötü tarafı varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
nerden indiriliyor bu appTutu app diye bir uygulama var en bilindik bu bunun içinde var hileli oyunlar
nedir bu riskler hocamsağlıklı fakat riskleri var
bende öneriyorumjailbreakin kendisi hiçbir sorun çıkarmaz, ama bilindik uygulamaları kullanmanı öneriririm dikkatli davranmalısın
hocam korkma bir tek allahtan korktavsiye etmiyorum. arkadaşım kullanıyor ve hiç memnun değil
Post automatically merged:
nedir bu riskler hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?