Sanmıyorum dostumAndroidlerde bir süre sonra işletim sisteminde şişme oluyor donmalar oluyor. Belki onun gibi bir sıkıntı ioslardada çıkmaya başlamıştır.
Eskiden beri böyle önceki telefonumda da öyleydi sanırsam iphone un açığı olabilir midostum iphone un menu tusuyla acma kapama tusuna aynı anda apple logosunu gorene kadar bas elını hıc cekme su cıhaz bı kendını rahatlatsın. bu arada yenı guncellmeden sonramı oldu mevzu?
Yok ortak pil şişmiş olamaz pil sağlığım %95pil şişmiş olabilir mi? şişince ekranın altı kalkıyor dokunmatiği bozuyor.
oyşe bır acık tarzı yok dostum senı kaydırmanda bır problem olabılır bende duzgun calısıyor cunku bendede 11 pro var duzgun herseyıEskiden beri böyle önceki telefonumda da öyleydi sanırsam iphone un açığı olabilir mi
7 plus ve 8 plusta yaşadım bunu belki bizimkiler tam ekran değil bundan dolayı bir algılama sorunu olabilir seninki full ekranoyşe bır acık tarzı yok dostum senı kaydırmanda bır problem olabılır bende duzgun calısıyor cunku bendede 11 pro var duzgun herseyı
benım ıkı ay oncekı telefonum 8 plustı dostum bence alakası yok app destekle ıletısım kurarmusun bır test yuklesınler bır develeoper soyledı de rıca et yapmaıyorlarsa yasadıgın sehırde bır servıs onersınler bırde onlar baksın mantıklı degıl dıger turlu7 plus ve 8 plusta yaşadım bunu belki bizimkiler tam ekran değil bundan dolayı bir algılama sorunu olabilir seninki full ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?