Amerika Birleşik Devletlerinde Yapılan İphone Adlı Telefon Herkezin Bildiği Gibi Değeri Çok Fazla Olan Bi Telefondur
Telefon 2018 Eylül Ayında Çıkaracağı Yeni Ürünler İle İndirime Girecektir
Artık OLED Ekran Yerine LCD Ekran Kullanılacak.
İphone Almak İsteyenler 2018 Eylül Ayında Tam Tarihi.
Hail amerika , avrupa bizi kıskanıyo , yol yol , dolar 6 TL , bak yol , şeklinde olduğundan dolayı 1 TL lik telefona 6 TL veremem saolun ben samsungumla mutluyum
en iyi ve fiyatının en iyi hakkını veren telefon xiaomi dir. Vestel de performansı pek iyi olmasa da fiyatının hakkını fazlası ile veriyor. Hem de son zamanlarda mobil hakkında kaliteli işlere imza atmaya başladı. Gelecekte Samsung ile yarışabilecek duruma gelebileceğine inanıyorum
samsung alıyonuz her parçası çöpten alınmış gibi sağlam değil / ya bozuluyor / ya hatalı geliyor / ya batarya patlıyor / ya ekran gidiyor / yada imei sorunları var / varda var anasını satayım / gidin not 8 4600 tl yi samsung a verecenize Xianomi e verin 2700 tl ye Xiaomi Mi 6 ? veya ASUS Zenfone 5z Alın 3000 tl ye
s8 den veya not 8 den kat kat güçlü ve daha sağlam 2 marka ?
Bu Arada Youtubede Bir İphone 8 (Plus Değil) Kullanıcı telefona Android 9 Beta Googlenin Sade Arayüzünü Flashlamış Ve Rahatça Videoda Tanıtıyo Aratırsanız Bulursunuz Buraya Link Atıcaktım Ama Videoyu Bulamadım Geçmişleride Temizledim Sonra farkettim