Arkanda
Ultra Üye
parmak izinden giremezarkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
ikizim telefonumu açabiliyor beninle yaşıt kendisi
şifremi bilmesi imkansız parmak izinden şüpheleniyorum fakat kendisine sorduğumda acil arama kısmına kod yazıyorum demişti
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
kurtarma modunda açıyor olabilirarkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
şifremi bilmesi imkansız parmak izinden şüpheleniyorum fakat kendisine sorduğumda acil arama kısmına kod yazıyorum demişti
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
seni kandırıyo parmak izi imkansız zaten şifreni biliyo %100 %100arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
Hocam parmak izi imkansız gibi iPhone eski modeli olsada Parmak izi çözülmez diye zannediyorum büyük ihtimal şifrenizi beliyir degistirmeni öneririmarkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
senden gizli parmak izini kaydetmiştir oyle bişi olamaz,arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
yüksek ihtimal şifreni öğrenmiş sana söylemiyorarkadaşlar iphone 6 kullanıyorum fakat 2 oldu şöyle bir olay yaşıyorum
ne yapabilirim
özel kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?