pc ile bağlanmak istemiyor uygulama soruyor telefon içi3utools adlı bir program var usb ile pcnize bağladıktan sonra program arayüzünden konum değişikliliği yapabilirsin
bana cadde ve sokak gibi yer değiştirme lazım atıyor izmir konak mh çiğdem sokak 94 gibiknk vpn yer değiştiyor diye biliyorum
VPN Sadece ülke değiştiriyor bana mahalla ev işaretleme gibi lazım.VPN - Proxy Unlimited Shield var hocam kulanabilirsin
VPN'Sadece ülke ve bölge değiştiriyor bana mh ve cadde sokak değiştiricili lazım.VPN ile yer değiştirebilirsin diye biliyorum ben
Aynen reis sen anlamışsın olayıVpn değiştiriyor fakat yurtdışında vesaire gösterir arkadaş büyük ihtimalle tr de biryerde görünmek istiyor . Yoksa zaten vpn denemiş olurdu . İphone 8 kullanırken fakegpswitch tarzı bit program vardı . Yıllık abonelik yapınca 18 liraya geliyordu aylığı . Hala duruyorsa onu kullanabilirsin . Tam senesini hatırlamıyorum . İphone 8 i kansmanından 1 haftasonra almıştım . Ve 1 yıl kadar kullandım . Uygulama hala olmayabilir
Reis bulursan 1000tl'ye kadar para verebilirim.Programı vardı adını unuttum biraz kurcalasan bulursun bence
Kanka bunu kullanman için bilgisayara bağlı kalman gerekiyor benim işim dışarda o yüzden olmuyor.bi bu videoya bak olmazsa bilmiyoerum
1'Tane bile yokfakegps yaz ordan bulurusn appstora
Kanka vpn'ülke olarak değiştiriyor bana mahalla bölge değiştirici lazımvpn degıstırıyo dıyebılıyorum onu kullanabılırısın
Kanka vpn'ülke olarak değiştiriyor bana mahalle bölge değiştirici lazımvpn degıstırıyo dıyebılıyorum onu kullanabılırısın
Kanka vpn'ülke olarak değiştiriyor bana mahalle bölge değiştirici lazımknk vpn yer değiştiyor diye biliyorum
Bilgisayara bağlı olmadan yapmam gerek telefona indirebileceğim bir program lazım.3utools adlı bir program var usb ile pcnize bağladıktan sonra program arayüzünden konum değişikliliği yapabilirsin
Kanka vpn'ülke olarak değiştiriyor bana mahalle bölge değiştirici lazımVPN - Proxy Unlimited Shield var hocam kulanabilirsin
kaka vpn'mahalle bölge değiştirmiyor sadece ülke değiştiriyor .ios kullanıyorum vpn kullanırsan daha çok orjinal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?