Süper Üye
foto çekilirken kendimi düz görüyorum ama çekince ters oluyor foto neden
oto döndürme ile alakalı olabilirfoto çekilirken kendimi düz görüyorum ama çekince ters oluyor foto neden
oto ayarlarına bak oto dondurme var onu kapat duzelırfoto çekilirken kendimi düz görüyorum ama çekince ters oluyor foto neden
oto ayarlarına bak oto dondurme var onu kapat duzelır
ayarlar nerde öyle bişey ben göremedimayarlardan aynayı kapatman lazım kardeşim upp
sdsdoto ayarlarına bak oto dondurme var onu kapat duzelır
sdsdsdsdİphonun bazı telleri Malesef öyle hocam o yüzden kendi kamerasıyla deilde başka bi program indirip deneyin sorun düzelir
sdsdsdsdsdsd
Post automatically merged:
sdsdsdsd
dsdsdsdsdsd
sdsdsdsd
sdsdsdsd
oto döndürme diye bişeymi var varsa nered bulurum kaaptırımoto döndürme ile alakalı olabilir
kanka foto çekilip düzenle diyorsun ordan geri çevirmi yapıyosunöyle olması çokta sorun yaratmıyor bana bende iphone kullanıyorum fotoğrafı düzenleden geri çevir kanka
ayarladan nereye giricez oluyorsa bi tarif etayarlardan oluyor o
aynen ama ben baska program kullanıyorum picarts premiumoto döndürme diye bişeymi var varsa nered bulurum kaaptırım
kanka foto çekilip düzenle diyorsun ordan geri çevirmi yapıyosun
sadece bendemi oluyor yani ön kamerada düz görünüyorum çekince ters oluyorselam ardesım bende ıphone 6 plus kullanıyorum farklı uygulamalar kullanarak snapchat vb sorunu gıderebılırsın senın sorun telefonun kendı ayarında kaynaklanıyır
kanka senni dedigin gibi yaptım mantıklı önce çekiliyorum sonra düzenle deyip geri çeviriyorumaynen ama ben baska program kullanıyorum picarts premium