iPhone SE 2'den Yeni Haberler Var: 4.2 inç Ekran, A10 Fusion İşlemci ve Dahası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
apple,iphone se özellikleri,iphone se'den yeni haberler,iphone se fiyatları,performans canavarı

Pek çok Apple hayranı, şirketin yeni küçük ekranlı akıllı telefonu iPhone SE 2'yi büyük bir merak ile bekliyor. Cihazın piyasaya sürülüp sürülmeyeceği dahi belli değilken sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Apple’ın küçük ekranlı, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı olması beklenen akıllı telefon iPhone SE 2, oldukça fazla söylentiye konu oluyor. Sorun şu ki; iPhone SE 2 hakkındaki söylentiler büyük oranda çelişki içeriyor. Dolayısı ile hangi bilginin doğru, hangisinin uydurma olduğunu anlamak kesinlikle kolay değil.

iPhone SE 2 söylentilerine bir yenisi de Çinli haber sitesi qq.com’dan geldi. Haber sitesinin tedarik zinciri kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre Apple, yeni küçük performans canavarını Haziran ayında Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) 2018’de tüketicilerin beğenisine sunacak.

Çinli haber sitesine göre iPhone SE 2, 4.2 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu birazcık tuhaf olabilir, zira Apple’ın şu ana kadar tanıttığı herhangi bir 4.2 inç ekranlı telefon bulunmuyor. Ayrıca yine aynı haber sitesine göre cihaz iPhone X gibi gösterişli bir tasarıma sahip olmak yerine mevcut iPhone SE’ye daha çok benzeyecek.

Donanım kısmına geldiğimizde ise iPhone SE 2’nin 2GB RAM kapasitesi ile piyasaya çıkması bekleniyor. iPhone 7’lerde bulunan A10 Fusion işlemcisinden gücünü alacak olan cihazın 32 ve 128GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği bulunacak. Donanım söylentilerinin tasarıma oranla daha tutarlı olduğunu söylemek mümkün.​

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
küçük ekranlı, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı. Komik geldi ama güzel telefon olacak gibi duruyor en az 3K

Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzel bir telefona benziyor ama gel gelelim Türkiye'deki fiyatı ne kadar olur

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
güzel gibi sanki

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
tasarımı görünüşü hoşuma gitti fiyatı bana uygun olursa alırım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
tasarımı görünüşü hoşuma gitti fiyatı bana uygun olursa alırım
Bende aynı şeyi düşünüyorum'da Ucuz olacağını zannetmiyorum yine en az 2,5 - 3K

iPhone SE 2, iPhone X'in uçtan-uca ekranını kullanmayacak ve Touch ID home tuşuna sahip olacak. Kesinleşen Bilgi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...