Makul bir fiyatta olursa almayı tercih edeceğim bir telefon, şuan elimde A7 2018 var ve artık değiştirmem gerek gibiArkadaşlar se3 nisan veya mayıs ayında çıkıcakmış diye duydum fiyatı 300-399 dolar arasında olabilirmiş tabi bizim ülkede telefonu 2 katına alıcağımız kesin siz ne düşünüyorsunuz. Fotoğraf koymadım ki yanlış yönlendirme her kaynak farklı bi fotoğraf paylaşmış yanlış yönlendirme olmasın googledan bakabilirsiniz
turkiyede alınmaz bro cok pahaliArkadaşlar se3 nisan veya mayıs ayında çıkıcakmış diye duydum fiyatı 300-399 dolar arasında olabilirmiş tabi bizim ülkede telefonu 2 katına alıcağımız kesin siz ne düşünüyorsunuz. Fotoğraf koymadım ki yanlış yönlendirme her kaynak farklı bi fotoğraf paylaşmış yanlış yönlendirme olmasın googledan bakabilirsiniz
A15 işlemci olucakmış içindetürkiye fiyatı fazla olacağı kesin. Onun yerine daha fiyat performans bir ürün tercih edilebilir
Güzel işlemciymiş bilemedim şimdiA15 işlemci olucakmış içinde
Ama bataryasının en az 3000mAh olması lazım se2 de 1750mAh dı yanlış hatırlamıyorsamGüzel işlemciymiş bilemedim şimdi
11 kullanıyorum bataryasından memnunum 1 günü rahat çıkarıyor.iphone ye genel olarak ısınamadım arkadaşlarım aldı hepsi bataryadan yakınıyor
TouchID olucakmış diye duymuştum güç tuşuna koyarlar herhaldeÖzellikle home tuşu olmadan ve kücük ekran kullanmak isteyenler için ideal model olacak fiyat türkiye şartlarında ne olur bilmiyorum ama alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?