İphone Uygulama Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Daha önceki konumuzda android cihazlarda uygulama bildirim mesajlarının nasıl kapatıldığı hakkında bilgilerimiz olmuştu bu anlatımda ise iphone ( ios ) cihazlarda uygulama bildirimleri nasıl kapatılır? bunun hakkında resimli olarak anlatım yapmaya çalışacağım.

Bir uygulama yüklerken gelecek olan bildirimler için izin verebilir veya engelleyebiliriz. izin verdiğimiz uygulama bildirimlerini daha sonra kapatmak için Ayarlar > Bildirimler > bu adımları izledikten sonra cihazınızda yüklü olarak uygulamaları göreceksiniz.
iphone-bildirim-ayarlar%C4%B1.jpg
Telefonda yüklü olan uygulamalardan hangi uygulamadan gelen bildirimi kapatmak istiyor iseniz o uygulama üzerine bir kere dokun.
iphone-bildirimlere-izin-ver.jpg
uygulama izinleri için yukarıda gördüğünüz gibi bir ayar paneli gelecektir. Bu ayar panelinde bildirimleri tümü ile kapatmak istiyor iseniz “Bildirimlere İzin Ver” ayarını kapattığınızda hiç bir bildirim almayacaksınız. Ayrıca en alttaki yerde “Yok” işaretleyiniz.

Bununla birlikte Bildirim merkezinde göster , sesler , Uygulama İşareti , Kilitli Ekranda Göster ayarlarını farklı şekilde ayarlayabilirsiniz.  Bundan sonra uygulamalardan , gazete , oyun , whatsapp , facebook , twitter gibi sık sık  gelen bildirimleri kapatmış olacaksınız.

Üye
9 HİZMET YILI
RE: Deep Web Nedir ?

Güzel paylaşım bilmeyenler için ideal detay isteyenler için az zaten detay isteyen sadece bu konuya bakmaz diye düşünmekteyim..

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

narota89' Alıntı:
Güzel paylaşım bilmeyenler için ideal detay isteyenler için az zaten detay isteyen sadece bu konuya bakmaz diye düşünmekteyim..

Görüşüne Saygı Duymak Lazım :)

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI

Kardeş Deepweb le İlgili Veri Paylaşmak Yasak Ben Paylaştığım İçin Ban Yedim

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

MiroslavStoch' Alıntı:
Kardeş Deepweb le İlgili Veri Paylaşmak Yasak Ben Paylaştığım İçin Ban Yedim

Öyle Mi Oluyormuş Bilgim Yoktu EyvAllah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...