2. El Iphone X almayı planlıyorum. 4.600 - 5.000 TL aralığında. Pil seviyeleri genelde %80 civarı oluyor. Bu telefon’un şarjı aşağı yukarı ne kadar gider ? Oyun oynarsan falan saat gider oynamazsan şu kadar gider diyecek bu telefonu kullanmış kişilerin yorumlarını bekliyorum.
bro telefonu kullanmaya gerek yok iphone telefonlarda hangi oyunu oynarsan oyna pil 2 sate bilemedin 3 sate bitiyor normal kullanırsan götürür baya iphone 11 kullanıyorum 7 de kullandım aynı değişen bişe yok oyunlarda sömürüyor pili
kanka oyun oynamak istiyorsan 5 bin tl varsa 2.el bilgisayar bul yasadigin yerde al oyun oyna orta seviye bulursun bence satan vardir ben salak gibi 0 aldım 10 bin verdim iphone demissin oyun oynamak icin illa oyunsa nabcan telefonu kankam
kanka oyun oynamak istiyorsan 5 bin tl varsa 2.el bilgisayar bul yasadigin yerde al oyun oyna orta seviye bulursun bence satan vardir ben salak gibi 0 aldım 10 bin verdim iphone demissin oyun oynamak icin illa oyunsa nabcan telefonu kankam
Dostum bu fiyatlara çıkmışken bütçeyi biraz daha arttırıp 11 almanı öneririm ayrıca şarjı önceki modeller gibi hızlı bitmiyor baya gidiyor şimdiden hayırlı olsun iyi forumlar
Iphone X değil ama iphone geçmişim oldu oyun için idare eder ama amacı oyun değil bunu bil öncelikle şarj bataryanın durumu iyi olduğu sürece gider kuzenimin batarya gitmişti yani telefonu 30 1 saat kullanıyorsun neredeyse bitiyordu power bank taşırdı hep sonra değiştirdi telefonu batarya konusuna dikkat şart