kameradanda izliyorlardır bizi o zaman ,bunlaralsalar ne olacak, adamlar bizim parmak iziyle işi ne cıa bizi dinliyor amerika peşimizde. bu zamana kadar bir şey olmadı şimdide olmaz meraklanmayın olsa da her iphone kullanıcısının parmak iznin nerde tutulacağı veya böyle bir veri tabanı varmıdır. apple bunun için para harcar mı ? geçende samsung batarayalarda cip olduğu söylentisi vardı.
BU TAMAMEN TİCARİ BİR ALGIDIR.
Kardesim iphone'yi kucumsuyorsun adamlarin elbet veri tabani var o parmak izleri vs veri tabaninda depolaniyor olmasi lazim ama veri tabanina sahip olabilecek kadar guclu bir firmaalsalar ne olacak, adamlar bizim parmak iziyle işi ne cıa bizi dinliyor amerika peşimizde. bu zamana kadar bir şey olmadı şimdide olmaz meraklanmayın olsa da her iphone kullanıcısının parmak iznin nerde tutulacağı veya böyle bir veri tabanı varmıdır. apple bunun için para harcar mı ? geçende samsung batarayalarda cip olduğu söylentisi vardı.
BU TAMAMEN TİCARİ BİR ALGIDIR.
Allağın derken? Kurduğun cümlede ki kelimelerine özen göster. Birdaha olmasın!Kardeşim saten allağın şerefsizleri o yüzden ipon kullanmıyorum samsung en iyisi dayanıklılık ve Performans hakkında Bnce en iyisi 3310
Bende sen yazinca farkettim onu aga bende dikkat etAllağın derken? Kurduğun cümlede ki kelimelerine özen göster. Birdaha olmasın!
Allağın derken elçisi olarak demedim tabiki o kadar salak değilm ama ginede kusura bakmaAllağın derken? Kurduğun cümlede ki kelimelerine özen göster. Birdaha olmasın!
Bende sen yazinca farkettim onu aga bende dikkat et
Bende sen yazinca farkettim onu aga bende dikkat et
Birdahakine dikkat edersin kardesimkusura bakma
Tamm kardeşimBirdahakine dikkat edersin kardesim
Ulaşırlar onlar kameranın bir moduna belki koymşlardır ? Takip SisteminiFaceID eklemelerine gerek yokki zaten kameradan yuzumuze ulasamazlarmı?
Sen ciddi misin ya öyle mi yazılır o? İnanmıyorsan bile saygı duy. Daha da uzatma.Allağın derken elçisi olarak demedim tabiki o kadar salak değilm ama ginede kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?