Onaylı Üye
Patronun mail hesabı veya numarası üzerinemi kayıtlı icloud hesabı ?Merhaba herkese. Patron bugün bir iphone 5 verdi ve kutusunun faturasının her şeyinin olduğunu lakin icloud şifresini unuttuğu için giremediğini söyledi. Hayatımda hiç ios kullanmadım kaldı ki apple teknik servisiyle de görüşmelerim pek olumlu geçmedi. Hangi tanıdık telefoncuya götürdüysek de direk çöp dediler. Yani bir telefon icloud şifresi unutulduğu için çöpe mi atılacak anlamadım bu yüzden belki bilen biri vardır diye danışayım dedim. Herkese iyi günler ve saygılarımla..
karısının üzerine kayıtlı. şirket telefonu yapmak için istiyor da yapamayacak sanırım.Patronun mail hesabı ve numarası üzerinemi kayıtlı icloud hesabı ?
yani hala geçerli demi e posta veya tel nokarısının üzerine kayıtlı. şirket telefonu yapmak için istiyor da yapamayacak sanırım.
evet geçerli olması gerekiyor.yani hala geçerli demi e posta veya tel no
Ben kendi telefonumdan bi bakayım kendi hesabıma ona göre tatik vere bilirmiyim diye bakcamevet geçerli olması gerekiyor.
Cevabınızı bekliyorum hocam. Her türlü sahiplik kanıtının elimde olmasına rağmen nuh diyip peygamber demediler. Gerçekten baya kırılmaz bi güvenlikmiş.Ben kendi telefonumdan bi bakayım kendi hesabıma ona göre tatik vere bilirmiyim diye bakcam
telefon a erişe biliyorsun demiCevabınızı bekliyorum hocam. Her türlü sahiplik kanıtının elimde olmasına rağmen nuh diyip peygamber demediler. Gerçekten baya kırılmaz bi güvenlikmiş.
denemek isterim hocam çöp diyorlar zaten en kötü ne olabilir.Herhangi bir şey mümkün, icloud şifresini kırmak ister misin?
Geçen haftadan beri gezdiriyordum telefonu en son bi tanıdık arkadaş bakayım dedi aldı ama farklı bir yol varsa o uğraşırken öğrensem iyi olur. Aslında sorun basit icloud şifresi kayıp unutulmuş onun dışında ne isterseniz var kutudur faturadır cart curt. Müşteri hizmetleri seçeneği iptal onlar yardımcı olmadı. Bana şifreyi kırmamı sağlayacak bir yöntem gerek. Elime geçince deneyeceğim. Bu arada ios bilgim pek yok hiç kullanmadım herkesin bileceğini düşündüğünüz detayları da atlamadan yazarsanız sevinirim.telefon a erişe biliyorsun demi
yani kurulum ekranıysa sıkıntı olabilir..
Telefonu i tunes e bağlayıp sıfırlaya bilirsin
Veya Herhangi uzman bir telf cuya git yapıyorlar
Benimde İphone 7 vardı İcloud şifrey unuttum bloke oldu 1 saate bir şifre girebiliyordumGeçen haftadan beri gezdiriyordum telefonu en son bi tanıdık arkadaş bakayım dedi aldı ama farklı bir yol varsa o uğraşırken öğrensem iyi olur. Aslında sorun basit icloud şifresi kayıp unutulmuş onun dışında ne isterseniz var kutudur faturadır cart curt. Müşteri hizmetleri seçeneği iptal onlar yardımcı olmadı. Bana şifreyi kırmamı sağlayacak bir yöntem gerek. Elime geçince deneyeceğim. Bu arada ios bilgim pek yok hiç kullanmadım herkesin bileceğini düşündüğünüz detayları da atlamadan yazarsanız sevinirim.
Post automatically merged:
Hocam telefonculara götürdüm hepsi çöp dedi. Elinde bir telefon yokken git sor icloud kırabilir misiniz diye kapıdan adımını atmadan hayır diyecektir sana eminim. En azından izmir çankayada iletişim çarşısı ve etrafındaki herkes aynısını dedi.
Bende denemiştim itunes işlerini, yapamadım itunes la olcak iş değil diye biliyorum, e posta veya tel no olduktan sonra şifre sıfırlaması kolaydı benim bildiğimGeçen haftadan beri gezdiriyordum telefonu en son bi tanıdık arkadaş bakayım dedi aldı ama farklı bir yol varsa o uğraşırken öğrensem iyi olur. Aslında sorun basit icloud şifresi kayıp unutulmuş onun dışında ne isterseniz var kutudur faturadır cart curt. Müşteri hizmetleri seçeneği iptal onlar yardımcı olmadı. Bana şifreyi kırmamı sağlayacak bir yöntem gerek. Elime geçince deneyeceğim. Bu arada ios bilgim pek yok hiç kullanmadım herkesin bileceğini düşündüğünüz detayları da atlamadan yazarsanız sevinirim.
Post automatically merged:
Hocam telefonculara götürdüm hepsi çöp dedi. Elinde bir telefon yokken git sor icloud kırabilir misiniz diye kapıdan adımını atmadan hayır diyecektir sana eminim. En azından izmir çankayada iletişim çarşısı ve etrafındaki herkes aynısını dedi.
İyi Günler Bende Herşey kayıtlıydı bu sadece Telefonu sıfırlıyor şifreyi kırmıyor yani Ben denedim başardım ve şuan bi sıkıntı yokBende denemiştim itunes işlerini, yapamadım itunes la olcak iş değil diye biliyorum, e posta veya tel no olduktan sonra şifre sıfırlaması kolaydı benim bildiğim
Benimde İphone 7 vardı İcloud şifrey unuttum bloke oldu 1 saate bir şifre girebiliyordum
ve sonra çözümü buldum
Basitçe sana bir link atayım videoyu izle
-
eğer yapamazsan sana tavsiyem böyle uzman bir teefoncuya git onlar cidden önden girer arkadan çıkarlar sornu mutlaka çözerler
bu teknikte telefonu sıfırlıyor benim gördüğüme göre, peki telefon aktifleştirirken eski icloud hesabını ve şifresini istiyormu ?İyi Günler Bende Herşey kayıtlıydı bu sadece Telefonu sıfırlıyor şifreyi kırmıyor yani Ben denedim başardım ve şuan bi sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?