- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
tam olarak sorun bu telefon açılmadan istediği bilgiler bunlar.bu teknikte telefonu sıfırlıyor benim gördüğüme göre, peki telefon aktifleştirirken eski icloud hesabını ve şifresini istiyormu ?
eğer dediğim gibi sıfırladıktan sonra icloud ve hesabını ve şifresini istemiyorsa en kolayı bu yöntemİyi Günler Bende Herşey kayıtlıydı bu sadece Telefonu sıfırlıyor şifreyi kırmıyor yani Ben denedim başardım ve şuan bi sıkıntı yok
eğer dediğim gibi icloud ve hesabını ve şifresini istemiyorsa en kolayı bu yöntem
android ile karşılaştırırsak bence daha çok + sı var en başta daha güvenli virüs ve kimlik bilgileri konusunda, zaten o yüzden şuan hesap açma yöntemi deniyoruz yaİphone telefon kullanmamak için bir neden daha işte
Sağlam bir güvenlik kullanmamak için bir gereksinim sayılmaz bence. Apple müşter hizmetleri eskiden daha iyi hizmet veriyordu türkiyede fakat ne zaman en çok hasarlı ürünü yenisiyle değiştirme ve model yükseltme talebi türkiyenin diğer ülkelere oranını 10 a katladı o zaman tüm avrupa ülkelerinde verilen hizmetler türkiyeye haklı olarak sunulmaz oldu.İphone telefon kullanmamak için bir neden daha işte
basit yaMerhaba herkese. Patron bugün bir iphone 5 verdi ve kutusunun faturasının her şeyinin olduğunu lakin icloud şifresini unuttuğu için giremediğini söyledi. Hayatımda hiç ios kullanmadım kaldı ki apple teknik servisiyle de görüşmelerim pek olumlu geçmedi. Hangi tanıdık telefoncuya götürdüysek de direk çöp dediler. Yani bir telefon icloud şifresi unutulduğu için çöpe mi atılacak anlamadım bu yüzden belki bilen biri vardır diye danışayım dedim. Herkese iyi günler ve saygılarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?