iphone7 kasmalar yaşıyorum pbg mobilede açıklama bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
telefonumda kapatılması göreken silinmesi gereken ne varsa sildim ipone bul gibi kasma yaratacak cogu şeyi kapattım ve hala sorunum devam ediyor ipone de yardımcı işe yarar oyunlarda bir program varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
sıfırlayabilirsin veya uygulamarı silebilirsin veyahut hızlandırma programı kullan

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ne kadar doğru bilmem ama iphone yeni çıkan telefonları aldırmak için eski telefonlarını güncellemelerle yavaşlatıyor diye duydum güncelleme yapma dönebiliyorsan eski sürüme dön

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne kadar doğru bilmem ama iphone yeni çıkan telefonları aldırmak için eski telefonlarını güncellemelerle yavaşlatıyor diye duydum güncelleme yapma dönebiliyorsan eski sürüme dön
ipone de eski sürüme geçme şansı yok hocam malesef :S

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
telefonumda kapatılması göreken silinmesi gereken ne varsa sildim ipone bul gibi kasma yaratacak cogu şeyi kapattım ve hala sorunum devam ediyor ipone de yardımcı işe yarar oyunlarda bir program varmı
kanka cihazında jailbreak varsa kaldırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çonki bu 13.5.1 güncerlmesi ile bu olay jailbreak fix yedi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
iphone firması yeni telefonu satın almaları için eski kullanıcılara böyle bir yöntem uyguluyarak sistemini yavaşlatıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka cihazında jailbreak varsa kaldırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çonki bu 13.5.1 güncerlmesi ile bu olay jailbreak fix yedi
jailbreak kullandım knk ama oyunu sildim sıfırladım telefonuda zaten sorun hala devam ediyor
Post automatically merged:

iphone firması yeni telefonu satın almaları için eski kullanıcılara böyle bir yöntem uyguluyarak sistemini yavaşlatıyor
değiştircem knk zaten bidahaki güncellemeyi bekliyorum bu sorunlar düzelmezse

biraz saçma olcak arkadaşlarda 2 gb ram var 7 de ben bunu yükseltebiliyormuyum ram i servise gitsem falan iosda bilginiz varmı?

sıfırlayabilirsin veya uygulamarı silebilirsin veyahut hızlandırma programı kullan
varmı bildigin üsdad ios da program

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk yutube de busuru vidosu baya işe yarıyor ben kedi telefonuma yaptım bence sende yap

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Youtubede bussuru fps artırıcı vidiolar var onları izlemeni oneririm.

hmm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hızlandırma programları var onlara bak bide sil tekrar yükle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
telefonu sıfırla direkt dostum sonra bidsaha yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...