ipone de eski sürüme geçme şansı yok hocam malesef :Sne kadar doğru bilmem ama iphone yeni çıkan telefonları aldırmak için eski telefonlarını güncellemelerle yavaşlatıyor diye duydum güncelleme yapma dönebiliyorsan eski sürüme dön
ipone 7 düz 32 gbyok kardeşim senin iphone alman hata. iphon kaç?
kanka cihazında jailbreak varsa kaldırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çonki bu 13.5.1 güncerlmesi ile bu olay jailbreak fix yeditelefonumda kapatılması göreken silinmesi gereken ne varsa sildim ipone bul gibi kasma yaratacak cogu şeyi kapattım ve hala sorunum devam ediyor ipone de yardımcı işe yarar oyunlarda bir program varmı
jailbreak kullandım knk ama oyunu sildim sıfırladım telefonuda zaten sorun hala devam ediyorkanka cihazında jailbreak varsa kaldırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çonki bu 13.5.1 güncerlmesi ile bu olay jailbreak fix yedi
değiştircem knk zaten bidahaki güncellemeyi bekliyorum bu sorunlar düzelmezseiphone firması yeni telefonu satın almaları için eski kullanıcılara böyle bir yöntem uyguluyarak sistemini yavaşlatıyor
varmı bildigin üsdad ios da programsıfırlayabilirsin veya uygulamarı silebilirsin veyahut hızlandırma programı kullan